Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΒΑΓΓΕΛΑ? ΝΑΙ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ!

    O ANTIred γράφει: Τους πονάει αφάνταστα το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκου στο υποκατάστημα, τους πονάει που πήρε ένα μάγκικο διπλό με δέκα παίχτες από το πρώτο ημίχρονο...

    Μας είχαν ξεγραμμένους, νόμιζαν πως αυτοί είναι Μπαρτσελόνα και εμείς διαλυμένοι, δεν τα υπολόγισαν καλά όμως και τώρα άρχισαν τα Γκεμπελίστικα κολπάκια τους... που μόνο σε αυτό είναι μανούλα, άλλα μονό εκεί που τους παίρνει...στα πρόβατα που έχουν για οπαδούς!


    Πως γίνεται να βγάζουν και να μιλάνε οι ρεζίλιδες για μαϊμούδες, αφού αυτοί είναι μαϊμούδες 15 χρόνια.... και τους ξέρει όλοι η Ελλάδα, γελάει ο κόσμος με την πουτ@νια τους!

    Βγήκε ο τσοπάνης τους ο Βαγγέλας και παραπονέθηκε για τον Κωνσταντινέα στο ΑΕΚ-ΠΕΤΣΙΝΟΣ και τον Παππά που ήταν στο χθεσινό αγώνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός, το πέναλτι στον Λέτο δεν υπάρχει λέει, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης μαζεύει γρασίδι και όχι τα πόδια του Αργεντινού, στο δεύτερο η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή μαζί με τον τερματοφύλακα, άλλα μόνο η μίση μπάλα, βλέπετε ήταν εκεί και πήρε τη μεζούρα και μέτρησε πόση πέρασε και πόση δεν πέρασε...

    Τσούζει Βαγγέλα αυτό το ΔΙΠΛΟ, σε Τσούζει αλύπητα και φαρμακερά...περαστικά σε εσένα και στα πρόβατα σου!


    ΓΑΒΓΙΣΤΕ Μ@ΥΝΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΓΑΒΓΙΣΤΕ ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ!

    Υ.Γ.1.Αν περάσει κάποιος μια βόλτα από τα γαυροσαιτ και δει τα σχόλια τους σε άρθρο για τον Παππά κλπ, θα δει και κάποιους δικούς τους να τους κράζουν(περίεργο που υπάρχουν και ελάχιστοι λογικοί γαύροι) γι' αυτά που γράφουν. Μπορεί να δείτε σχόλια του τύπου..." Τι μαλακίες γράφεται πάλι ρε παΐδια, μια χαρά ήταν η διαιτησία, πάλι θα μας κοροϊδεύουν οι παναθηναϊκοί".  

    Υ.Γ.2. Και που είστε γαύρακια... την Τετάρτη μην ξέχασε να πάρετε υπόθετο μετά το παιχνίδι, και να το βάλετε στον κ.... σας, ξέρετε εσείς...!
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad