Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ... ΠΛΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ARBORIS!

    Τέλειωσε και αυτό το Δ.Σ της ΠΑΕ χωρίς κανένα νέο αποτέλεσμα, όπως ήταν έμεινε το θέμα της Arboris...(+Δηλώσεις Θανάση και Γόντικα)

    Ούτε τώρα, ούτε...πότε, δεν πρόκειται να πάρει εξουσιοδότηση η Arboris για να βρει επενδυτή, καθώς όπως είχε πει και ο Τσακας...όταν υπάρχει μια συγκεκριμένη πρόταση από επενδυτή όπως είναι ο πρίγκιπας δεν μπορείς να ριψοκινδυνέψεις για τα 4 "ΑΝ" της Arboris, και αυτό έγινε σήμερα... ότι και καλά η πρόταση της Arboris έχει περάσει στα χέρια της διοικούσας επιτροπής και θα αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση της 4ης Νοέμβριου.

    Σας θυμίσουμε ότι την Τετάρτη λογικά αναμένεται να υπογραφεί το ΜοU, αν γίνει αυτό τα κουμάντα περνάνε στην πλευρά του πρίγκιπα, που μπορεί να εκλέξει νέο Δ.Σ με δικούς του ανθρώπους. Επίσης την 4η Νοεμβρίου(αν δεν αλλάξει η ημερομηνία) θα γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15 εκατομμύρια ευρώ από τον πρίγκιπα Σουλτάν όπως έχει συμφωνηθεί στο MoU, αρα εκείνη την ήμερα θα υπάρχει και οριστική άρνηση από την  ΠΑΕ στην Αrboris, αν δεν προλάβει να αποσύρει το ενδιαφέρων της η ίδια η εταιρία τις επόμενες μέρες...!  


    -Δηλώσεις έκανε κατά την έξοδο απο τα γραφεία της ΠΑΕ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος:
    "Είπαμε να συζητήσουμε μαζί τους και στο συμβούλιο στις αρχές Νοέμβρη θα αποφασίσουμε. 'Ενας Θεός ξέρει τι θα γίνει. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Πέθανε και ο θείος (του πρίγκιπα) και τον πενθούμε όλοι".


    Για την ΚΑΕ, είπε:
    "Το έχουμε ξαναπεί και το έχουμε ξαναπεί. Όταν επαναλαμβάνεται ένα πράγμα χάνει την αξία του. Έχουμε κουραστεί βιολογικά. Κρίναμε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Δεν το κάναμε φέτος που είχαμε πει γιατί δεν είχε βρεθεί κανένας αγοραστής".


    Για την αγωνιστική άνοδο της ομάδα του Φερέιρα στα τελευταία παιχνίδια, είπε: 
    "Δεν φοβόμαστε τίποτα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρει το δρόμο του και να κατακτήσει το πρωτάθλημα".


    -Ενω ο Δημήτρης Γόντικας δήλωσε:
    "Εξουσιοδοτήθηκε από το ΔΣ η διοικούσα επιτροπή να διερευνήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις πιθανής συνεργασίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Θα επανέλθουμε στο συγκεκριμένο θέμα στη Συνέλευση στις 4/11 για να παρθεί μία απόφαση. Πρωτίστως μας αφορά η καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Το ζητούμενο είναι να διατηρηθεί το καλό αγωνιστικό πρόσωπο και το καλό κλίμα".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad