Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΟΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ Η ARBORIS CAPITAL!

    Ο κ.Γόντικας μετά το τέλος του Δ.Σ είπε περισσότερο την άποψη του για την Arboris, παρα την πραγματικότητα...

    Όπως σας είχαμε γράψει πρώτοι από της 25 Οκτωβρίου με άρθρο (κλικ εδώ ), η Arboris Capital θα έκανε πίσω μόνη της στην υπόθεση εύρεσης επενδυτή για την αγορά του 90% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γιατί έβλεπε πως η πλευρά Σουλτάν κέρδισε συνέχεια έδαφος...!

    Σήμερα λοιπόν η Arboris με επιστολή της στο Δ.Σ ζήτησε χρόνο για να πράξει ανάλογα με το πως θα πάνε οι εξελίξεις ανάμεσα σε Τζίγγερ και Σουλτάν.
    Οι άνθρωποι της εταιρίας κατάλαβαν και μόνοι τους ότι μετά την υπογραφή του MoU, είναι δύσκολα να καταφέρουν κάτι σύμφωνα με την "πρόταση" που είχαν καταθέσει σε προηγούμενο Δ.Σ, αρα η υποχώρηση τους είναι προ των πυλών.  
    ---------------------------
    -Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γόντικας μετά το Δ.Σ:
    "Αποφασίστηκε μετά από γραπτό αίτημα της Arboris η ολιγοήμερη αναβολή των συζητήσεων για να συνταχθεί το αίτημα της εταιρίας που είναι πολύ σοβαρή και επαγγελματίες",

    "Αναφερθήκαμε στη Γ.Σ που έγινε το πρωί για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες. Αφού ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες με το συμφωνητικό που έχει υπογραφεί στην συνέχεια θα προκηρύξουμε νέα γενική συνέλευση".

    Αναφορικά με το θέμα της Green Team, το οποίο ήταν στην ημερήσια διάταξη, είπε: 
     "Για την Greenteam έγινε δεκτή η εισήγηση του περασμένου διοικητικού συμβουλίου αφού δόθηκαν κάποια στοιχεία, δηλαδή όλα τα franchise καταστήματα θ' ανήκουν πλέον στην Green Team".

    Για ντέρμπι με την ΑΕΚ,είπε: 
    "Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε νικηφόροι και ευχαριστούμε τον κόσμο".
    -------------
    Το παρόν στο Δ.Σ έδωσαν, εκτός του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου,οι... Στράτος Σωπήλης, Μαρία λουμβάρδου - Ζούλα, Ζωτήρης Τζήμας, Νίκος Χατζηνικολάου, Λεωνίδας Πολέμης, Κώστας Ελευθεράκης, Μίμης Δομάζος, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιώργος Λιβέρης και Σωτήρης Λουμίδης.

    Editorial: (greenarea team)
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad