Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΑΤΣΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΕΡΙ"!

    O Ρrasinomperes γράφει για το περίεργο ντου στον Κεντρικό: Οι αντιδημοκρατικοί μέθοδοι της αστυνομίας την Κυριακή το βράδυ, λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, θύμισαν άλλες εποχές...

    Αδικαιολόγητα την Κυριακή έγινε ωμά και ξεκάθαρα, ντου, από 20 περίπου ματατζήδες στον κεντρικό σύνδεσμο του Ε.Φ.Θύρας 13 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, προκλήθηκαν υλικές ζημίες στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο του συνδέσμου, με κύριο σκοπό να προκαλέσουν τον κόσμο που ήταν μέσα στον σύνδεσμο.

    Είναι βέβαιο πως δεν ήταν τίποτα τυχαίο, είχαν "εντολή" από κάποιο "κόκκινο χέρι" για να γίνει αυτό το ντου την Κυριακή, μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Απόγονου.

    Δεύτερη φορά που γίνεται σχεδόν το ίδιο πράγμα, η προηγουμένη φόρε ήταν πριν τον εκτός έδρας αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός, εκεί είχε γίνει ένα απίστευτο στήσιμο από κάποιους μπατσοφορεμένους γαύρους, προκάλεσαν τον κόσμο, έκαναν επεισόδια και τα "πλήρωσε" ο Παναθηναϊκός που έπαιξε και κλεισμένων των θυρών το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου οι πράσινοι έχασαν, αυτός ήταν και ο σκοπός όλης αυτής της μεθόδευσης από κάποιον κόκκινο παράγοντα που όλοι ξέρουμε...!!!

    Ότι ήταν γαυρόμπατσοι στο ντου, σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτό το αποδεικνύουν και φράσεις των μπάτσων προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που έλεγαν ότι... "Ο θρύλος είναι καλύτερη ομάδα γιατί τα κάνετε αυτά;", " ο Μιραλας θα σας γαμ...σει πάλι ρε βαζελοι" και χτύπαγαν τα γκλοπ στα κάγκελα με ψευτομαγκιά. 

    Όμως η θυρα13 δεν θα αφήσει έτσι να περάσει αυτό που έγινε και ήδη έχει ενημερωθεί δικηγόρος ώστε να ζητηθούν ευθύνες για τις προκλήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, την υπόθεση εχει αναλάβει ο γνωστός δικηγόρος για τα Παναθηναϊκά του αισθήματα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος δήλωσε για το θέμα...

    "Μου κατήγγειλαν εχθές οι οπαδοί του Παναθηναϊκού του Συνδέσμου Θύρα 13 που αποτελείται από χιλιάδες μέλη, πως δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ανθρώπους των ΜΑΤ, με συνέπεια να υπάρξουν καταστροφές στον περιβάλλοντα χώρο του συνδέσμου.
    Πριν καταθέσουμε μηνύσεις για να μπορέσουμε να προλάβουμε άλλες τέτοιες απαράδεκτες κινήσεις. Έχουμε κλείσει ραντεβού με τον ΓΑΔΑρχη και μέσα σε ένα πνεύμα ειλικρίνειας θα κοιτάξουμε να λύσουμε όλα αυτά τα φαινόμενα και να μην υπάρχουν προβλήματα. Θέλω να πω πως θα είμαι δίπλα τους".

    Επίσης αργά το απόγευμα της Δευτέρας έγινε πεζή ειρηνική πορεία, από περίπου 400 οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από την ΓΑΔΑ, για να διαμαρτυρηθούν, για όλα όσα έγιναν τον τελευταίο καιρό στο "Κάστρο" της Θυρας13!


    Editorial: Prasinomperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad