Header Ads

  • Breaking Green News

    ΛΑΖΑΡΟΣ: "ΑΛΛΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ"

    Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για τον αγώνα με την Μάδεργουελ την προσεχή Τετάρτη και για τον Σισοκό που του έκανε θετική εντύπωση...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε σε πολιτική κυριακάτικη εφημερίδα:

    Για το αν ο Παναθηναϊκός θα είναι ανταγωνιστικός τη νέα χρονιά, είπε...
    "Θα ήμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Παναθηναϊκός δημιουργεί μια νέα κατάσταση και επειδή είναι στο DNA του να κάνει πρωταθλητισμό, έτσι θα κάνει και φέτος. Θα είναι η συνέχεια της περσινής πορείας και αν είμαστε πιο προσεχτικοί, όλα μπορούν να συμβούν".

    Για το πρώτο παιχνίδι με την Μάδεργουελ,είπε... 
    "Μόλις καταλάβαμε ότι η είμαστε ανώτεροι από τη Μάδεργουελ κάναμε απλά τα πράγματα και πήγαν όλα καλά. Παίξαμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό και πήραμε τη νίκη. Δεν νομίζω ότι κινδυνεύσαμε από τους Σκοτσέζους, αντίθετα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ".


    Για την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ,είπε...
    "Δεν λέει τίποτα ότι κερδίσαμε, γιατί υπάρχουν άλλα 90 λεπτά που θα παιχτούν στην Αθήνα. Θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και ανάλογη συνέχεια και στο ΟΑΚΑ. Θα παίξουμε πάλι για την νίκη και για τον κόσμο μας, ο οποίος ελπίζω να έλθει στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί στην ομάδα".

    Για το πρώτο γκολ στην Σκωτία και ποιος ήταν ο σκόρερ, είπε...
    "Δεν ξέρω αν βρήκε τη μπάλα ο Μπουμσόνγκ ή όχι στο πρώτο μας γκολ. Η ΟΥΕΦΑ το χρέωσε σε μένα, από εκεί και πέρα τι να πω; Δεν έτυχε, μάλιστα, να το κουβεντιάσω με τον Μπουμσόνγκ αν αυτός τελικά έβαλε το πόδι του ή όχι. Εξάλλου, τέτοια πράγματα δεν μας ενδιαφέρουν ως παίκτες. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα. Έτσι, δεν ασχοληθήκαμε και πολύ με το ποιος έβαλε το γκολ".


    Για τον Ιμπραΐμ Σισοκό, είπε... 
    "Από τη πρώτη στιγμή που πάτησε ο Σισοκό το πόδι του στην Παιανία και τον είδα πίστεψα σε αυτόν. Είδα ότι είχε κάτι διαφορετικό, αφού ξεχώρισε αμέσως. Τον πίστεψα και τον πιστεύω και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad