Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕ ΟΠΑΔΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά τον τελικό δήλωσε αισιόδοξος για καλύτερη συνέχεια, ρίχνοντας παράλληλα καρφιά προς την ομάδα του λιμανιού...

    Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του κυπέλλου:

    "Σίγουρα είναι ένας τίτλος που μας κάνει όλους χαρούμενους. Βασικά μια νίκη ψυχολογίας για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται με Ζαλγκίρις και ΤΣΣΚΑ μπροστά μας. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να ανταπεξέρθουμε και στη συνέχεια και θα έρθουν και άλλες επιτυχίες".

    Για τον οσφπ, είπε...
    "Οπουδήποτε βρίσκεται ο Ολυμπιακός, πάντα επισκιάζεται ένας αγώνας. Όπως είπα και πιο πριν, πρέπει αυτό το σωματείο κάποια στιγμή να τιμωρηθεί. Φιλόπουλος, Ριζούπολη, Τροκαντερό, Συγγρού μία, Συγγρού δύο, τώρα εδώ... Κάποια στιγμή δεν θα βρεθεί κάποιος που να έχει το σθένος να τους τιμωρήσει; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Σε κάθε άθλημα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εναντίον 8 στη μπάλα εναντίον 14, στο βόλεϊ εναντίον 8, στο μπάσκετ εναντίον 8. Που θα πάει αυτή η κατάσταση. Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει".

    -Πριν κατά τη διακοπή του αγώνα εξαιτίας των κάφρων οπαδών του γαύρου, δήλωσε τα εξής ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

    "Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Τι άλλο περιμένουν να δουν πια; Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τις πέτρες στο πούλμαν στη Συγγρού; Τις επιθέσεις παλαιότερα ξανά στο πούλμαν του Παναθηναϊκού; Τα όσα έκαναν με τον Σισέ; Τη Ριζούπολη; Το Τροκαντερό στο βόλεϊ που ήταν να γίνει ο αγώνας με μαθητές και έφεραν τους οργανωμένους; Τι άλλο να θυμηθεί κανείς;".

    "Πρέπει επιτέλους να βρεθεί ένας δικαστής με σθένος και να τιμωρήσει το σύλλογο της βρωμιάς. Και επιτέλους... Δεν είναι δυνατόν θύτης και θύμα να έχουν την ίδια αντιμετώπιση. Οπότε δεν μας «βολεύει», χαλάμε το παιχνίδι... Είναι αδιανόητα πράγματα αυτά που ακούμε και όσα βλέπουν τα μάτια μας. Έφτασαν στο σημείο απ' ότι μαθαίνουμε να μαχαιρώσουν τον Μπράμος. Επιτέλους κάποιος να τους τιμωρήσει...".
    --------------------------------

    Υ.Γ. Συνέχισε έτσι και καλύτερα στο μέλλον Δημήτρη Γιαννακοπουλε και όλοι θα είμαστε μαζί σου, βάλε πάνω πάντα το καλό του Παναθηναϊκού σε όλα τα τμήματα και όχι μόνο του μπάσκετ.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad