Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΡΑΜΟΣ: "ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ"

    Ο Μάικ Μπράμος μίλησε για τους φετινούς στόχους της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, τον Διαμαντίδη και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο...




    Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την συνέντευξη του σε τηλεοπτικό κανάλι:

    Για τους φετινούς στόχους,είπε: 
    "Δεν γνωρίζω τί ακριβώς μπορούσαμε να περιμένουμε στο ξεκίνημα της σεζόν. Νομίζω ότι πάμε καλά αλλά είχαμε αυτό το εμπόδιο, την ήττα από τον Πανιώνιο, στην διαδρομή μας. Στην αρχή όντως αντιμετωπίσαμε προβλήματα και τώρα θα πρέπει να τελειώσουμε δυνατά".

    Για την μετάβαση από το Περιστέρι και την Γκραν Κανάρια, στον Παναθηναϊκό,είπε: 
    "Ειναι πολύ διαφορετικό να παίζεις στον Παναθηναικό ερχόμενος από το Περιστέρι. Τώρα είναι μεγαλύτερη η πίεση να κερδίσουμε κάθε αγώνα ενώ οι αντίπαλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτή είναι μία διαφορά για μένα αλλά το περιμένεις όταν παίζεις σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Πήρα σημαντικές εμπειρίες παίζοντας στο Περιστέρι αλλά είναι διαφορετικά τα πράγματα τώρα στον Παναθηναϊκό".

    Για την φετινή Ευρωλίγκα,είπε: 
    "Είναι πολύ πιο μεγάλη η σεζόν στην Ευρωλίγκα. Έχεις τον αγώνα την μία ημέρα και την επόμενη μπαίνεις στο αεροπλάνο και πας για το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορείς να σκεφτείς πιο μακριά από τον αγώνα που έχεις μπροστά σου και βεβαίως δεν γίνεται να προπονηθείς όπως θα ήθελε. Στο κολέγιο είχαμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα αλλά στην Ευρώπη είναι σαφέστατα πιο υψηλό το επίπεδο. Με την Ρέαλ στην πρεμιέρα δεν γνωρίζαμε τί να περιμένουμε. Ήταν το πρώτο παιχνίδι για μένα και για άλλους παίκτες σε αυτό το επίπεδο. Παίξαμε καλά, θα μπορούσαμε να νικήσουμε αλλά αυτό που μάθαμε ήταν να παίζουμε συνολικά καλύτερα και να έχουμε διάρκεια. Μετά τους νικήσαμε, μας νίκησαν σε έναν αγώνα που δεν παίξαμε καλά και τώρα πάλι εμείς ειμασταν νικητές. Νομίζω ότι σε κάθε αγώνα παίζουμε καλύτερα κόντρα στην Ρεάλ και συνολικά βελτιωνόμαστε".

    Για τον τελικό του κυπέλλου και πως άλλαξε την διαδρομή του Παναθηναϊκού,είπε: 
    "Με το κύπελλο γύρισε η χρονιά για εμάς. Είχαμε μόλις χάσει δεύτερο αγώνα από τον Ολυμπιακό και ως σύνολο και ως μονάδες αποκτήσαμε την εμπιστοσύνη που χρειάζεται. Ξέρουμε πια ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Δουλέψαμε καλά για τον αγώνα διότι είχε προηγηθεί ο αγώνας του πρωταθλήματος και είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα λάθη μας. Ειλικρινά μπορείς να πεις πολλά πριν το παιχνίδι συστήματα, συζητήσεις αλλά στο τέλος είναι η άμυνα και ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς το θέλαμε πιο πολύ και το κερδίσαμε. Υπάρχει η πιθανότητα να συναντηθούμε στα πλέι οφ. Μακάρι να περάσουμε στο φάιναλ φορ και οι δύο αλλά θα είναι πολύ ιδιαίτερα παιχνίδια αν παίξουμε νωρίτερα. Δεν νομίζω ότι μπορώ να πω ποιος έχει το πάνω χέρι αυτή την στιγμή. Βεβαίως ξεκινώντας η χρονιά ο Ολυμπιακός ερχόταν ως πρωταθλητής Ευρώπης και αυτό τον καθιστά φαβορί. Ακόμα είναι μέχρι να αποκλειστεί. Από την αρχή της χρονιάς, μειώσαμε την διαφορά αλλά ακόμα δεν είμαστε το φαβορί. Θα πρέπει να τους νικήσουμε και να τους πάρουμε τον τίτλο. Θα θέλαμε το πρωτάθλημα αλλά αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα είναι να πάμε μέρα με την ημέρα και αυτό θα μας οδηγήσει κάπου".

    Για την πρόταση του Παναθηναϊκού,είπε: 
    "Όποτε ακούς το όνομα του Παναθηναϊκού, καταλαβαίνεις πως είναι τιμή να σε θέλουν να παίξεις σε αυτή την. Ενθουσιάστηκα με το ενδιαφέρον του συλλόγου και ήταν μία πρόκληση να βοηθήσω να μείνει αυτή η ομάδα στην κορυφή. Για μένα είναι πολύ θετικό ότι η ομάδα πρέπει να νικήσει κάθε παιχνίδι. Μου αρέσει που ο κόσμος απαιτεί την νίκη, η πίεση αποτελεί θετικό σημείο διότι θέλω να νικάω. Γι αυτό παίζω".

    Για την παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη,είπε: 
    "Ο Διαμάντιδης έχει πάρει τα πάντα και κάνει τα πάντα στο παρκέ. Δεν μας δείχνει με το δάχτυλο συνέχεια. Ειναι ένας σπουδαίος συμπαίκτης έχει την ποιότητα και την ταπεινότητα πράγματα σημαντικό. Δεν είναι φωνακλάς. Τον βλέπεις να παίζει και μαθαίνεις κάποια πράγματα. Οδηγεί με το παράδειγμα όλη την ομάδα".

    Για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ,είπε: 
    "Με την ΤΣΣΚΑ ειναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για να τελειώσουμε ψηλά στην βαθμολογία. Δεν παίξαμε καλά στην πρώτη αναμέτρηση μαζί τους διότι είχε προηγηθεί ο τελικός του κυπέλλου, αλλά αισθανόμαστε πιο σίγουροι διότι μάθαμε το παιχνίδι τους".

    Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο,είπε: 
    "Γνωρίσαμε τον πρόεδρο, έχει έρθει σε έκτος έδρας αγώνες, είναι πάντα παρών στα εντός έδρας παιχνίδια. Τον επισκεφτήκαμε στο σπίτι του. Είναι πολύ κοντά στην ομάδα".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad