Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

    Είναι παγκοσμίως γνωστό πως ο Παναθηναϊκός είναι ο στυλοβάτης του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό, αυτό επιβεβαιώνει  για πολλοστή φορά και σχετικό άρθρο από ξένο μμε...


    Και πιο συγκεκριμενα στην σουιδική αθλητική ιστοσελίδα svenskafans.com.

    Όπου γίνεται εκτενή αναφορά στην συνεχή πτώση που έχει η Ελλάδα στην σχετική κατάταξη για τους συλλόγους που δικαιούνται τις ευρωπαϊκές θέσεις στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

    Το άρθρο-αφιέρωμα τονίζει πως μόνο όταν συμμετείχε ο Παναθηναϊκός στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις η κατάταξη της Ελλάδα ήταν στις υψηλές θέσεις, αφού έχει δώσει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ελληνικη ομάδα, ενώ τα τελευταία 2-3 χρόνια και φέτος που ο Παναθηναϊκός δεν συμμετέχει, αναμένετε περαιτέρω πτώση και μάλιστα θα χαθεί η απευθείας συμμέτοχη του πρωταθλητή στους ομίλους του Τσαμπιονς λιγκ από την επόμενη σεζόν.

    Ο τίτλος μάλιστα του άρθρου είναι σαφέστατος... NO PAO, NO Party!

    Αυτά βέβαια να τα βλέπουν εκεί στην ΕΠΟ, γιατί με το μίσος που έχουν κατά του Παναθηναϊκού και αβάντες προς τον οσφπ και τα παραρτήματα του, μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο βλάπτουν! Όταν καταλάβουν τα λάθη τους στην ελληνική ομοσπονδία και περισσότερο το παρασκηνιακό-κόκκινο  κομμάτι της, που διατηρούν την σαπίλα του οσφπ τόσα χρόνια, ίσως να είναι αργά και τα οικονομικά μειονεκτήματα θα είναι για όλες τις ομάδες.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad