Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΕΙ ΠΑΕΙ ΠΑΕΙ, Η ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ! (VIDEO)

    Για κάποιο σερί μιλούσανε, πολλά και διάφορα  γράφανε και τελικά άλλα έγιναν! Όταν ο Πελάτης μιλάει πολύ, έρχεται και η απόδειξη από τον πράσινο επιβήτορα...

    Το καλύτερο δώρο η νίκη στον ημιτελικό κυπέλλου από τους εξάστερους για τον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσα στις γιορτές και το καλύτερο...κάρβουνο για τους λιμανίσιους!

    Θα μπορούσε να ήταν και τίτλος ακατάλληλης ταινίας..."Οι παρθένες με τα κόκκινα και οι καβαλάρηδες με τα πράσινα...μανίκια", παει η "παρθενιά" τους πέταξε απο τη Δεύτερα το βράδυ. Αφού προκαλούσαν τους πάντες οι φυλλάδες τους με το σερί 23 νικών και σιγά δηλαδή το σερί που έκανε η ομαδούλα του Mr. Bean. 

    Τώρα ήρθαν στα ίσια τους και η συνέχεια θα είναι καλύτερη, αφού θα περιλαμβάνει και ευρωπαϊκό μενού, από τη στιγμή που τα αποτελέσματα τους έφεραν στον ίδιο όμιλο με εμάς στο Top16.

    Για τους νταμπλούχους, λίγο η πολύ εύκολα στις εγχώριες διοργανώσεις όλα θα είναι πάλι στα πράσινα. Το φετινό στοίχημα είναι η Ευρώπη και εννοούμε πρόκριση στο φάιναλ φορ και κατάκτηση του 7ου αστεριού μέσα στο Μιλάνο, το ροστερ μας είναι πολύ ανταγωνιστικό, άσχετα αν ήρθαν κάποια στραβά αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν, σε αυτό βέβαια συντέλεσε και η ατυχία στους πολλούς τραυματισμούς βασικών παιχτών όπως π.χ του Ουκιτς και Λασμε.

    Ο Ιανουάριος για τον Παναθηναϊκό πρέπει να είναι μήνας ορμητήριο κυρίως για Ευρώπη οπως προ είπαμε πιο πάνω, μέχρι και τον τελικό στο Μιλάνο, θέλουμε το έβδομο αστέρι και αυτό πρέπει να κυριαρχεί στο μυαλό όλων τον παιχτών και μόνο αυτό!!! 

    VIDEO: Οι καυτερες στιγμες του Παναθηναικου στον ημιτελικο:

     *Video by Sopist.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad