Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 2014!

    Πολύ κακός και κουραστικός ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, γνωρίζοντας την ήττα...

    Το 2014 δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους πράσινους, εντελώς άχαρο ποδόσφαιρο και χωρίς ουσιαστική ευκαιρία από δημιουργία, παρα μόνο από λάθη αντίπαλων που και πάλι δεν αξιοποιήθηκαν ψύχραιμα στην τελική προσπάθεια.

    Βέβαια και οι γηπεδούχοι, δεν επέτρεπαν να παιχτεί ποδόσφαιρο, αφού μόνιμος ήταν πίσω από το κέντρο και έβγαιναν σε αντεπιθέσεις, μια ουσιαστική έγινε και εκεί οι πράσινοι δέχθηκαν και το μοναδικό γκολ που έκρινε και τον αγώνα.

    Ο κόσμος θα περίμενε άλλη εικόνα στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς. αλλά δε το είδε, γενικά όπως ειχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μια κρύο μια ζέστη παει η ομάδα, αυτό όμως είναι πολύ επικίνδυνο για τους στόχους που υπάρχουν για φέτος.

    Εκεί που είχαμε πλησιάσει -2 βαθμούς κοντά στην τρίτη θέση για καλό πλασάρισμα στα πλει -οφ, μετά το στραβοπάτημα στο Αγρινιο μείναμε -5 πίσω. Τώρα ακολουθεί το Σάββατο ο αγώνας με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο και θα πρέπει όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα να ανατρέψουν με θετική εμφάνιση το αρνητικό κλίμα, δεν μας παίρνει για άλλες χασούρες!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad