Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΙΖΕΙ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!

    Συνεχίζει το διπρόσωπο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός! Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν το πλήρωσε...

    Η νίκη με τον Πανιώνιο ρευστή, λίγο έλειψε και θα το πλήρωναν οι πράσινοι που δεν εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο τις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Τα ριψοκίνδυνα παιχνίδια ας σταματήσουν, δεν περισσεύουν οι βαθμοί!

    Στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες αρκετές, χάθηκαν τα άχαστα το σκορ έπρεπε να ήταν 3-0 ή 4-0 με τα κλασικά τετ α τετ Καρέλη, αλλά και του Μπέργκ, πέραν του γκολ που σημείωσε, όπου ήταν και το νικητήριο για τους πράσινους.

    Στο δεύτερο ημίχρονο, εντελώς άλλη ομάδα οι πράσινοι, έδωσαν πολυ χώρο στους φιλοξενούμενους και κινδύνεψαν σοβαρά με 2 δοκάρια αλλά και άλλες ευκαιρίες, αν δεν είχαν τύχη θα πλήρωνε ο Παναθηναϊκός την τραγική ευστοχία του στο πρώτο ημίχρονο που κρατούσε ρευστό το σκορ.

    Αυτό όμως που διακρίναμε, ήταν πως οι πράσινοι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ νευρικοί, δεν μπορούσαν με ηρεμία να κοντρολάρουνε αμυντικά το παιχνίδι τους αλλά και να βγουν μπροστά επιθετικά, παρόλο που ήταν μπροστά στο σκορ. Δεν θα πρέπει να υπάρχει αυτό το άγχος στα εντός έδρας, η πίεση του κόσμου μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά πάντα θετική, αυτό να το καταλάβουν οι παίχτες και να μην παίζουν μόνο στα εκτός πιο ψύχραιμα, αλλά και στη Λεωφόρο!

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad