Header Ads

  • Breaking Green News

    3-0 ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ

    Συνεχίζει στα μεγάλα σκορ με θέαμα και εύκολες νίκες ο Παναθηναϊκός, μετά τον Απόλλωνα την προηγούμενο Σάββατο, ακολούθησε η Καλλονή...

    Τα θύματα του Παναθηναϊκού τις τελευταίες 5 αγωνιστικές γνώρισαν ήττες κυρίως με 3 γκολ και άνω. Αποδοτικό ποδόσφαιρο από τους Πράσινους και σήμερα κόντρα στην Καλλονή 3-0, που με βάση την εικόνα της ομάδας (με πολλά πιτσιρίκια της ακαδημίας) το σκορ τους αδικεί καθώς θα μπορούσε να ηταν διπλάσιο.

    Σε μεγάλη μέρα οι Καρελης και Ντινας, είχαν όρεξη και αυτό φάνηκε καθώς συμμετείχαν σε όλες της φάσεις για γκολ της ομάδας, αλλά και ο Ατζαγκουν ήταν πολύ σταθερός στην απόδοση του με τα προηγούμενα ματς.

    Με αυτή  τη νίκη ο Παναθηναϊκός πλησίασε πιο πολύ στην βαθμολογία και έτσι εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει με ίσους βαθμούς στα πλει οφ, μεγάλο ρόλο βέβαια σε αυτό θα παίξει και η επόμενη αγωνιστική το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπου οι πράσινοι πάνε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, με νίκη το Τριφύλλι κράτα στα χεριά του ένα καλό βαθμολογικό πλασάρισμα στα πλει οφ, που όπως έχουμε ξανά γράψεις είναι ο στόχος για την έξοδο στα προκριματικά του Champions League, εκεί όπου ανήκουμε!

    Editorial: (greenarea team) 
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad