Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΙΚΗ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΓΕΙΑ (VIDEOS)

    Τα "πάντα" είχε ο αγώνας  του Εξαστερου Παναθηναϊκού με την Φενερ. Στο επίκεντρο βέβαια η μεγάλη επιστροφή του Ζοτς στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος...

    Οι πράσινοι πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη 76-67 απέναντι στη Φενερ, που τον φέρνει κατα μεγάλο ποσοστό στους 8 της Ευρωλιγκας.

    Από τους διακριθείς της αναμέτρησης και πρώτος σκόρερ ο Μαικ Μπραμος με εξαιρετική ρέντα και ευστοχία στα τρίποντα, βέβαια αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία των Διαμαντιδη και Φωτση.

    Ο μεγάλος Ζοτς επέτρεψε για λίγο στο οακα, αλλά ποτέ δεν ξέρει κάνεις τι θα γίνει στο άμεσο μέλλον όσον αφορά την επιστροφή του. Πολύ συγκινητικό ήταν το κλίμα στο οακα, από τον κόσμο, τους παίχτες, τη διοίκηση του Παναθηναϊκού αλλά και από τον βασιλιά Ζοτς που δάκρυσε από τα συνθήματα του κόσμου προς το πρόσωπο του και τις βραβεύσεις από τους Παύλο και Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

    Πράσινο μεγαλείο και πράσινη μαγεία στο κλειστό του οακα, οι οπαδοί του Τριφυλλιού υποδέχθηκαν τον Ζοτς με ενα τρομερό Coreo, πανό που έγραφε King is Back, με φόντο τον Ζελικο Ομπραντοβιτς, εκπληκτικά πράγματα από τη Θυρα 13!

    Οι παίχτες του Αλβερτη συνεχίζουν την πορεία τους προς τους 8, επόμενος αγώνας στην Καταλονία με την Μπαρτσελονα, αν έρθει η νίκη τότε ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει και την δεύτερη προνομιούχο θέση για την προημιτελική φάση της Ευρωλιγκας.   
     
    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 16-19, 41-37, 58-49, 76-67.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Αλβέρτης): Μπράμος 23 (7/8 τρ), Μπατίστ 2 (7ρ), Φώτσης 10 (9ρ), Ούκιτς 8, Λάσμε 1, Μαυροκεφαλίδης 2, Διαμαντίδης 15 (6ρ, 6α), Ματσιούλις 5, Ράιτ 10.

    Φενερ/Ουλκερ (προπ.Ομπράντοβιτς): ΜακΚάλεμπ 6, Τζάκσον 7, Ονάν 7, Μπιέλιτσα 9, Μαχμούτογλου, Κλέιζα 9, Σέκουλιτς 2, Ζόριτς 4, Μπογκντάνοβιτς 10, Πρέλντζιτς 13.

    -VIDEOS:







    Editorial: (greenarea team)

    Post Top Ad