Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΞΙΟΣ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! (VIDEO)

    Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ! Είναι ξανά αυτός που επιθυμεί ο τρομερός κόσμος του, είναι νικητής κόντρα σε όλους και σε όλα...

    Ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο το 2014, το είδαμε όλοι μέσα στο γήπεδο και όχι όπως κάνουν οι άλλοι. Άξιζαν το κύπελλο οι πρασινοι, το γράψαμε και στο προηγούμενο άρθρο. Το αναγνώρισαν εχθροί και φίλοι, αναγνώρισαν την ανωτερότητα και της Θύρας 13, είπαμε ομάδα και κόσμος είναι ένα!

    Κυπελλούχος Ελλάδος ο Παναθηναϊκός! Ήταν αναμενόμενο, η ομάδα δεν μπορεί να κοντραριστεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, στα κρίσιμα παιχνίδι αν την αφήσουν οι διαιτητές, σαρώνει τους αντίπαλους άνετα, πότε με τριάρες και πότε με τεσσάρες!

    Όλη η Ελλάδα είδε έναν τελικό διαφήμιση για το ποδόσφαιρο (αφού δεν ήταν οι βρομιάρηδες λιμανίσιοι), σε διοικητικά, αγωνιστικά και ομαδικά πλαίσια, κάτι τέτοιο είχε δεκαετίες να ζήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

    Στην ουσία των πραγμάτων...νίκησε ο καλύτερος Παναθηναϊκός, όλοι οι παίχτες ηταν άψογοι και περισσότερο, αυτό το ποδοσφαιρικό "πολυβόλο" που ονομάζετε Μαρκους Μπεργκ, χατ τρικ από τον παιχταρα!

    Αυτός ο Παναθηναϊκός είναι νικητής σε πολλά πράγματα, σε αυτο μεγάλο μερίδιο επιτυχίας έχει φυσικά και ο Γιαννης Αλαφουζος. Αυτό όμως που έφτασε το Τριφύλλι σε αυτή την εξέλιξη, σε μικρο σχετικά διάστημα και μέσα από πολυ αμφισβήτηση, ηταν που έδιωξε την μιζέρια, την ηττοπάθεια και τη διχόνοια που είχε βαλτώσει από την γαύρικη ακατονόμαστη οικογένεια και τους ακολούθους της.

    Ο Παναθηναϊκός που ακόμα δημιουργείτε όπως δηλώνουν όλοι στην ομάδα, για να φτάσει εκει που του αξίζει, στη μόνιμη κορυφή,  είναι άξιος, κρυστάλλινος, τσαμπουκαλεμένος, μαχητής και θριαμβευτής, όλα αυτά και άλλα πολλά θα του φέρουν ένα μέλλον γεμάτο επιτυχία, αρκεί να συνεχιστούν οι προσπάθειες με σύμμαχο πάντα τον κόσμο!

    -VIDEO:




    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad