Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΑΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ!

    Ο Παναθηναϊκός έκλεισε μια άκρως επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά, με θριαμβευτική κατάκτηση κυπέλλου και την πρόκριση στα προκριματικά του Champions League...

    Και όταν λέμε άκρως επιτυχημένη, εννοούμε  με βάση το πως ήρθαν αυτές οι επιτυχίες, αν αναλογιστούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια και τον πόλεμο που δέχεται από το κόκκινο βρόμικο κατεστημένο!

    Μια χρονιά που ανήκει απόλυτα στον Παναθηναϊκό,στους παίχτες-προπονητή του,στο μοναδικό κόσμο του που ήταν πάντα κοντά και στην διοίκηση. Οι πράσινοι έπαιξαν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κυρίως μετά τα Χριστούγεννα, έριξαν 3 γκολ άνετα στους λιμανισιους στην έδρα τους, κατάκτηση κυπέλλου με τεσσάρα επί του παοκ και πρόκριση στο τρίτο προκριματικό του Champions League.

    Όπως δήλωσαν και οι παίχτες, ήταν σαν να κατακτήσαμε το νταμπλ, και έτσι είναι γιατί με μια νέα ομάδα και σε μικρο χρονικό διάστημα κατακτήθηκαν πολλά και πάντα δίκαια, σε αντίθεση με τους λιμανισιους που πήραν ένα ακόμα πέτσινο πρωτάθλημα.

    Όλα πήγαν περίφημα, τώρα όμως αρχίζουν άμεσα οι επόμενοι στόχοι, που είναι η σωστή μεταγραφική ενίσχυση, η πρόκριση στα πλει-οφ του Champions League όπου θα δοθεί και η μεγάλη μάχη για τους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μας περιμένουν τα αστέρια, εκεί όπου ανήκει ο Panathinaikos! Επίσης από Αύγουστο αρχίζει και ο μαραθώνιος αγώνας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα σε όλους και σε όλα, με καλύτερες αξιώσεις από άλλες χρονιές και με μια ομάδα ορεξάτη, δυνατή και πωρωμένη για μεγάλα πράγματα εντός και εκτός Ελλάδας!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad