Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

    Η φετινή πορεία του Εξαστερου Παναθηναϊκού στην Ευρωλιγκα μπορεί να χαρακτηριστεί κάκιστη, μέσα από ατυχίες, αδυναμίες και λάθη...

    Από την αρχή της διοργάνωσης φαινόταν το πράγμα πως θα έχει δυσκολίες. Χάθηκαν κρίσιμα παιχνίδια που θα έφερναν καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια.

    Σαν σαιτ επιβεβαιωθήκαμε έστω και αργά, απο την πρώτη μέρα λεγα με πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει αντάξιο προπονητή στον πάγκο του μετά την εποχή Ζοτς. Ο Πεδουλακης μπορεί να έχει καλά στοιχειά, αλλά δεν κάνει για το βάρος του Παναθηναϊκού, της μεγαλύτερης ομάδας της Ευρώπης!

    Θα πούνε κάποιοι... "μα μας πήρε νταμπλ", ναι με ποιον αντίπαλο και ποιον προπονητή; Τον Πελατακο και τον M.Bean, τους τίτλους στην Ελλάδα τους πήρε η φανέλα και οι παίχτες, δεν είχαν αντίπαλο. Στην Ευρώπη χρειάζεται ο προπονητής να βγάλει τα "κάστανα από τη φωτιά", όταν πχ σε ένα ματς παίζονται πολλά(όπως το παιχνίδι με την τελευταία Λαμποραλ Κουτσα στο οακα, δεν ήρθε η νίκη που θα μας έφερνε καλύτερο αντίπαλο στα πλαι -οφ), αυτό όμως δεν έγινε γιατί οι ξένοι προπονητές δεν είναι Μπαρτζοκες κλπ, ήξεραν το μονοδιάστατο και προβλέψιμο παιχνίδι του Πεδουλάκη.

    Στα πλει-οφ λοιπόν, η πρόκριση του Παναθηναϊκού χάθηκε στο πρωτο παιχνίδι της σειράς με την ΤΣΣΚΑ, εκεί ήμασταν 6 πόντους μπροστά 1'40" περίπου πριν το τέλος του αγώνα με αλόγιστα και άπειρα λάθη των παιχτών χάθηκε μια νίκη που σίγουρα θα έφερνε την πρόκριση, γιατί ήδη θα είχε σπάσει την έδρα και θα είχες 2 ματς στο καμίνι του ΟΑΚΑ για να φτάσεις στις τρεις νίκες και την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Μιλάνο, που σίγουρα εκεί τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά...!

    Αυτί η χρονιά στην Ευρώπη να γίνει μάθημα σε όλους, κυρίως στη διοίκηση και να τα διορθώσει πράγματα από το καλοκαίρι για τη ναέ σεζόν με πρώτο μέλημα τον νέο προπόνηση, το ιδανικό θα ήταν η επιστροφή Ζελικο Ομπραντοβιτς!

    Η Ευρώπη έφυγε με πίκρα, δεν τελείωσαν ομως οι στόχοι, μένει το πρωτάθλημα και πρεπε να κατακτηθεί όπως πέρυσι και όπως πάντα, το πρωτάθλημα να παραμείνεις πράσινο!
     
    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad