Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

    Φέτος δεν πρέπει να χαθεί καμία ευκαιρία! Μετά τη νίκη στη Λεωφόρο με 10 παίχτες μάλιστα, έστω και με αυτό το ρευστό σκορ μπορούμε να περάσουμε...

    Όταν έγινε η κλήρωση στη Νιον, η επιθυμία όλων έγινε πράξη. Επιτέλους η κλήρωση μας είχε χαμογελάσει, το πρώτο εμπόδιο στο διπλό δρόμο προς τους ομίλους η Κλαμπ Μπιζ, μένει ένα ημίχρονο ακόμα, ας μην τα πετάξουμε όλα στα σκουπίδια!

    Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να μικρύνουμε την βελγική ομάδα, ούτε οι παίχτες μας να το κάνουν, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερο ευρωπαϊκό κύρος και ιστορία και από τις άλλες 4 ομάδες που μπήκαν στην κλήρωση ως πιθανοί αντίπαλοι του Τριφυλλιού, την Τετάρτη πρέπει να είμαστε Panathinaikos.

    Αυτή τη φορά για τους παίχτες του Αναστάσιου αλλά και για τον ίδιο δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία, πέρσι ούτε η Στανταρ Λιεγης ήταν φόβητρο, αλλά με λάθη δικά μας και κατά δεύτερον η ατυχία-διαιτησία, χάθηκε μια πολύτιμη πρόκριση στα play of του Champions League, πρέπει να εξαλειφθεί κάθε πιθανό λάθος, επίσης σημαντικό οι παίχτες να είναι πλήρως σοβαροί και στα 90λεπτα στο Μπρίζ!

    Η Κλαμπ Μπριζ δεν είναι άγνωστη στον κόσμο του Παναθηναϊκού, καθώς στο μακρινό παρελθόν ήταν μπελάς δυσκολίας για τους πράσινους, ήρθε η ώρα όμως και πρέπει να διαλάθει κάθε δυσκολία και στο δεύτερο ματς.

    Κλείνοντας, δεν πρέπει να ξεχνάει κάνεις στον σύλλογο πως οι απογοητευτικές ευρωπαϊκές συμμέτοχες των τελευταίων 4 ετών ήταν τραγικές και έφεραν την ομάδα πολύ κάτω στην ειδική βαθμολογία της Ουεφα, αυτό είχε και ως αντίκτυπο τις δύσκολες κληρώσεις. Αυτή λοιπόν η απαράδεκτη συγκομιδή βαθμών των τελευταίων ετών πρέπει να μπει ως μια κακή παρένθεση στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου από φέτος, η αρχή ήταν θετική στη Λεωφόρο, η συνέχεια να είναι μια δυναμική επανεκκίνηση αλα παλαιά, έτσι όπως γνώρισε όλος πλανήτης τον Παναθηναϊκό μας!!!

    Editorial: (greenarea team
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad