Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΞΑΝΑ! ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    Ο Τριφυλλάτος γράφει: Οργή κατακλύζει ξανά τον κόσμο! Από το μήνα Νοέμβρη οι απέναντι πάνε να αρπάξουν το πρωτάθλημα με τους ίδιους τρόπους...

    Έχουν καταντήσει το ποδόσφαιρο χάντμπολ, όπως είδαμε στη Βέροια, ασελγούν στο ποδόσφαιρο με κάθε τρόπο, ακόμα και μεθόδους Παπουτσελη επανέφεραν στη φαρέτρα των κορακιών πάντα για τον ένα και μοναδικό που ευνοείτε, τον γαύρο!

    Δορυφόρους έχουν, κοράκια έχουν, το σύστημα γενικά δικό τους,τιποτα δεν έχει αλλάξει.

    Και ο Παναθηναϊκός και η διοίκηση του τι κάνει γι αυτή την κατάσταση μέχρι τώρα; Μένει με άδεια ταμεία γιατί ο προπονητής που είχε μέχρι και 1η Νοέμβρη, δεν μπορούσε να περάσει στην Ευρώπη ούτε από ομαδες-χωρια του Αζερμπαϊτζάν, έφερνε παίχτες ανήμπορους, χάρισε από τον Νοέμβρη το πρωτάθλημα με την παραμονή το καλοκαίρι ενός άχρηστου προπονητή στον πάγκο του, που θα έπρεπε να φύγει πολλούς μήνες πιο πριν, χάνει κάθε εμπιστοσύνη των παιχτών του γιατί είχε κολλήματα αντιεπαγγελματια, έχανε με κάτω τα χέρια από ομαδούλες, προπονητής αντίπαλης ομάδας(Πογιετ) με μόλις μισή προπόνηση τον πιάνει κότσο, μέσα στην έδρα μας, γενικά έχανε είτε από ανικανότητα, είτε από το γνωστό βρωμοσυσυστημα, χωρίς καμιά αντίσταση.

    Η διοίκηση τι κάνει για όλα αυτά; για να τ' αλλάξει; συνεχίζει με λάθος νοοτροπία, πάει με τον σταυρό στο χέρι όταν οι άλλοι βουτάνε στο βόθρο χρόνια τώρα και τα πλοκάμια τους έχουν ριζώσει. Καλές οι αποκαλύψεις από τα ΜΜΕ, καλή η δικαιοσύνη, αλλά αργεί πάρα πολύ σε βαθμό προκλιτικό, έστω και τα όσα λίγα έχουν γίνει στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, οι λιμανίσιοι και οι επίσης κακουργηματικά κεφάλες της ΕΠΟ, συνεχίζουν να λειτουργούν όπως και πριν, υπηρετώντας το αφεντικό τους...

    Έτσι δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα, μια τακτική καταλαβαίνουν όλοι αυτοί οι λεχρίτες, μπαίνεις στο βούρκο τους και τους πολεμάς στο "ίδιο γήπεδο" και με τα ίδια "όπλα", από μέσα θα καθαρίσεις τη μπόχα και όχι περιμένοντας να δράσουν άλλοι θεσμοί, λιβανίζοντας μόνο, ενώ οι απέναντι δεν έχουν ίχνος ηθικής πάνω τους. Δεν λέμε να γίνουμε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, αλλά να προστατευτείς, να επιβάλεις με δυναμικό τρόπο αλά Νικόλα Πατέρα, το 50-50 γενικά για όλους, αυτό δεν αντέχουν με τίποτα οι απέναντι, το είδαμε όλοι το 2009, μονό έτσι, αυτό θα είναι το τέλος τους...!!!


    Post Top Ad