Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΕΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΗ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΣΤΟ ΚΑΜΠ ΝΟΥ!

    Ο ANTIred επέστρεψε και γράφει: Μία μέρα μετά όλα τα φερέφωνα, φυλλάδες και σάιτ, πήραν τα no pepper τους για την παράσταση του θρήνου στο Καμπ Νου... 

    Το σανό άφθονο... Από το αξιοπρεπής μέχρι και την υπερπροσπάθεια γράφουν και ξανά γράφουν πως έκανε το τσίρκο τους μέσα στο Καμπ Νου μπας και το πάνε αμάσητο τα γαυροπρόβατα.

    Το πούλμαν δηλαδή 10 πίσω από το κέντρο και η ανυπαρξία φάσεων ακόμα με με παίχτη λιγότερο η Μπαρτσελονα, ήταν αξιοπρεπής εμφάνιση; Μάλιστα...

    Όταν είσαι ένας σύλλογος μικρός σε όλα όπως ο ΟΣΦΠ με κανένα ειδικό βάρος η φανέλα σε Ευρώπη και Ελλάδα, τότε εύκολα διασύρεσαι, εύκολα σε κράζει όλος ο πλανήτης, εύκολα γίνεσαι παράδοση για ποδοσφαιρικές τσόντες, εύκολα το κάθε χωριό τις Ευρώπης παρακαλάει να σε έχει στην κλήρωση, εύκολα γίνεσαι ομάδα ντροπή, ομάδα βόθρος παγκοσμίως!

    Το ποσό αδιάφορα και μικρούς σαν ομάδα τους είδαν στην Βαρκελώνη, δεν φάνηκε μόνο από την αντίδραση των Μπλαουγκράνα, αλλά και από τους φιλάθλους της, που ούτε καν πήγαν στο Καμπ Νου, ήταν το πιο αρνητικό ρεκόρ εισπρακτικά σε εισιτήρια ματς που έχουν δώσει οι γηπεδούχοι στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως είδατε τα κένα καθίσματα ήταν χιλιάδες σε όλα τα διαζώματα, αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν η φανέλα του αντιπάλου είναι για τα σκουπίδια!

    Ας δουν οι λιμανίσιοι όλα τα ματς που έδωσε ο Παναθηναϊκός στην Βαρκελώνη για να καταλάβουν πως παίζουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά clubs, για να δουν την αντίδραση των γηπεδούχων από παίχτες μέχρι και οπαδούς, δεν τους λέμε το επικό ματς με το 3-1 σημείο αναφοράς μέχρι και σήμερα για την Μπαρτσελόνα, που πέταγαν κροτίδες στο τέρμα και παρακαλάγανε το διαιτητή να το λήξει, με Μπονάνο πέναλτι στον Ολισαντέμπε κλπ, αλλά ακόμα και οταν ο Παναθηναϊκός είχε σχετικά χαμηλού επιπέδου ρόστερ επί Σουμ το 2005, ήταν αξιοπρεπής και με 11x11 όχι με 10x11 και με την χειρότερη Μπαρτσελόνα των τελευταίων 10 ετών που έτυχαν οι γαύροι φέτος, τι να λέμε τώρα, μιλάμε για όαση διαφορών σε όλα τα επίπεδα!

    Ως ποδοσφαιρική οντότητα ΟΣΦΠ δεν υπάρχει γενικά στις 4ις γραμμές, ας δουν τα πρωτοσέλιδα των τεσσάρων μεγάλων εφημερίδων στην Ισπανία Marca, AS, El Mundo Deportivo και Sport, κάποιες από αυτές έχουν μια μικρή αναφορά σε ένα μικρό κουτάκι πάνω ψηλά, άλλες καθόλου και άλλες έχουν κύριο θέμα την Ρεαλ, τόσο... πολύ υπολόγιζαν την ομάδα των λιμανίσιων και την τρομερή τους... παράσταση. Ενώ στην ηλεκτρονική τους έκδοση, η AS(δεξιά στη φώτο κείμενου) κράζει απίστευτα, το σύστημα του Λεμονή και τονίζει πως και με 8 παίχτες να έπαιζε η Μπαρτσελόνα πάλι θα έκανε περίπατο!

    Η Marca(αριστερά στη φώτο κειμένου) από την άλλη διακωμωδεί τον τρόπο που έπαιξαν οι γαύροι, με 10 παίχτες στην άμυνα ενώ ήταν και με παίχτη παραπάνω, χαρακτηρίζοντας τους ως καρικατούρες! Οι άλλες δύο εφημερίδες, ΕlMundo και Sport, στις ηλεκτρονικές τους εκδόσεις πάντα όπως και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ασχολούνταν μόνο με την Μπαρτσελόνα και την απευθείας πρόκριση και πώς είναι ασταμάτητη με όσους παίχτες λιγότερους και να παίζει, αλλά και με τα 10 γκολ του Μέσι.

    Γελάει όλη η Ευρώπη με την ανυπαρξία τους, όχι μόνο η Ισπανία!


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad