Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ;

    Και πολύ άργησαν οι ξεφτίλες και λέγαμε πότε θα γίνει, πότε θα γίνει το σκάνδαλο, αφού είδαν πως δεν μπορούν να τιμωρηθεί η έδρα, βρήκαν άλλο τρόπο....

    Η τιμωρία του Μολέδο είναι πέρα για πέρα απαράδεκτη και στημένη, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, γιατί ο κανονισμός αναφέρει πως:" Ένας παίχτης μπορεί να τιμωρηθεί μόνο αν η παράβαση δεν μπορεί να ελεγχθεί η διαφύγει ορατότητας του διαιτητή του αγώνα", κάτι τέτοιο όμως δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση καθώς επόπτης και διαιτητής ήταν κοντά στη φάση, είχαν πλήρη εικόνα και έκριναν πως δεν υπήρχε λόγος να τιμωρηθεί ο Μολεδο όπως και το είχαν πράξει γιατί δεν είχε γίνει κάτι το μεμπτό.

    Για όσους δεν θυμούνται, είναι μια συνηθισμένη φάση που γίνεται σε κάθε αγώνα, μια φάση που έγινε πριν 30(!) μέρες περίπου, στον αγώνα κυπέλλου Παναθηναϊκός-Λάρισα, μεταξύ Μολεδο και Ρετζα, μετά από λίγα 24ωρα του αγώνα ο πρόεδρος της Λάρισας είχε στείλει διαμαρτυρία στον Ποδόσφαιρο Εισαγγελέα για τιμωρία του Μολεδο και εν συνεχεία αυτός άσκησε πειθαρχική δίωξη που οδηγήθηκε στην Π.Ε και η απόφαση αυτής βγήκε σήμερα.( Εν το μεταξύ αυτή η γελοιότητα, στο συγκεκριμένο άρθρο του πειθαρχικού κώδικα που ο κάθε αστείος προσφεύγει στις Π.Ε, πρέπει να καταργηθεί άμεσα!)

    Το στημένο σκάνδαλο δεν είναι μόνο στο μέγεθος της ποινής, αλλά στο χρονικό σημείο που βγήκε η απόφαση, καθώς άφηναν επίτηδες την απόφαση, την φρέναραν, και την ανακοίνωσαν σε χρονικό σημείο που να επηρεάζει τον αγώνα με τον γαύρο στη Λεωφόρο στις 28/10, ντροπή και αίσχος!

    Είδαν την τρομερή δυναμική που βγάζει η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές με την βοήθεια του κόσμου και φοβήθηκαν την αγωνιστική ανάκαμψη του Παναθηναϊκού προς τη κορυφή. Βλέποντας και τα μαύρα χάλια στην αγωνιστική εικόνα των γαύρων που δεν έχουν ούτε επιθετικούς και είπαν να βγάλουν εκτός τον καλύτερο αμυντικό του πρωταθλήματος, πόσο μάλλον όταν τότε βόλευε και η συγκυρία στο συγκεκριμένο πειθαρχικό όργανο, αφού πρόεδρος της Π.Ε είναι γαυρικων συναισθημάτων.

    Τι έχει γίνει και πως έχει μείνει ο κύριος αυτός στην επιτροπή; Μεγάλη ευθύνη στις Π.Ε έχει και ο Κοντονής, γιατί; Πριν 1,5 χρόνο περίπου, όλες οι επιτροπές έπρεπε να έχουν τακτικούς δικαστές, όμως θα τους επέλεγε η ΕΠΟ μέσα από μια λίστα 10-15 δικαστικών, τότε η ΕΠΟ ελεγχόταν πλήρως από την κόκκινη παράγκα, είχε να επιλέξει πάνω από το 1/3 των μελών σε κάθε μία από τις Επιτροπές, έτσι λοιπόν διάλεξε αυτούς που όριζε το αφεντικό του Γκιρτζικη, τραγικά πράγματα, όφειλε ο κ. υπουργός τότε να εξετάσει καλύτερα τη λίστα και την φερεγγυότητα και αμεροληψία των μελών, έτσι δεν θα αποφάσιζαν σήμερα με το οπαδικο τους φρόνημα. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα κατάλοιπα της ΓαυροΕΠΟ, όπως είναι το κοράκι στη Νέα Σμύρνη και μέλη των Π.Ε που να θυμίσουμε έχουν διάρκεια κάθε δύο χρόνια.

    Όμως το σημερινό βρωμάει πάρα πολύ, εκτός από την παραπάνω στημένη ιστορία, μπορεί να υπάρχει και μια άλλη πολύ πιο σοβαρή, δηλαδή να θέλουν να ξενερώσουν τον Μολέδο, ώστε να τον αγοράσουν το Γενάρη για ένα κομμάτι ψωμί, ήδη υπάρχουν δύο μνηστήρες, που τον καλοβλέπουν από βορρά ο ένας και από λιμάνι μεριά ο άλλος, ο δεύτερος έχει περισσότερο ανάγκη, γιατί το ρόστερ που έχει είναι εντελώς της πλάκας σε κάθε γραμμή! Σας φαίνεται υπερβολικό αυτό που λέμε; Κακώς δεν θα έπρεπε, γιατί το έχουν κάνει πολλές φορές και πρόσφατα μάλιστα σε άλλες περιπτώσεις καλών παιχτών του Παναθηναϊκού...

    Το πιο απογοητευτικό απ όλα, και αφορμή για πολλά δεινά, είναι που δεν έχεις ακόμα μια σταθερή διοίκηση να σε υπολογίζουν, γι αυτό εκεί στην ΠΑΕ πρέπει να ξυπνήσουν και να πράξουν ανάλογα μέχρι να βρεθεί κάτι καλό στα διοικητικά.

    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad