Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕ ΣΦΑΓΗ, ΜΕ 9 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ 93΄ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ Κ@-\@!

    Όταν σε σφάζουν από το πρώτο ημίχρονο, έρχεται η απόλυτη δικαίωση αφού παλεύεις με ψυχή...

     Στη Λεωφόρο η αύρα είναι απίστευτη, παίχτες που έχουν λίγους μήνες στην ομάδα, έχουν λάβει αυτή την μοναδική αύρα μέσα στην ψυχή τους, είναι και η φανέλα τόσο βαριά, που όταν μάχεσαι όπως πρέπει, τότε θα πάρεις αυτό που θες ακόμα και όταν έχεις κόντρα όλους! - Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί η Θύρα 13 και ακολουθούν όλες οι άλλες εξέδρες του γηπέδου, βγάζει μια δυναμική που δεν βγάζει κανένα γήπεδο στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το τέλος, γιατί θα ακολουθήσουν και όλα τα ντέρμπι.

    Αυτή τη φορά με την ευκαιρία της διακοπής που είχε ο Μαρίνος, καταστάλαξε σε ένα καλό σύστημα, δηλαδή ο ρόλος του Χίλιενμαρκ κοντά στην κορυφή είναι ιδανικός, σε συνδυασμό και με τον Βιγιαφάνιες, υπήρχα φάσεις που οι δύο τους έκρυψαν τη μπάλα. Γενικά οι πράσινοι έπαιξαν καλά με πολλές φάσεις και θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς από νωρίς με 3 και 4 γκολ υπέρ.

    Η νίκη του Παναθηναϊκού είναι πέρα για πέρα δίκαιη, κάνεις άλλος πέραν του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να μιλήσει για αδικία, όταν στο πρώτο ημίχρονο έγιναν 2 τουλάχιστον κραχτές φάσεις για πέναλτι πάνω σε παίχτες του Παναθηναϊκού, άρα και αποβολές γιατί είχαν και ήδη κίτρινες κάρτες, το παιχνίδι θα ήταν αλλιώς αν ο διαιτητής έπαιζε όπως έπρεπε.

    Η νίκη δίνει τρεις βαθμούς, η Λάρισα δεν λέει κάτι σαν ομάδα, αλλά το θέμα είναι πως έρχεται αυτή η νίκη και σε ποια κατάσταση εκείνη τη στιγμή, αλλά και γενικά όταν υπάρχουν οικονομικά θέματα στο σύλλογο. Γι αυτό λοιπόν αυτό το τρελό ξέσπασμα από παίχτες και κόσμο στο γκολ του Χιλιενμαρκ στο 93' λεπτό, ήταν κατάθεση ψυχής από παίχτες και κόσμο, όλο αυτό είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς, είναι ένα μήνυμα ελπίδας, πείσματος και ψυχής που θα φτάσουν στο τέρμα για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει τους στόχους της, όσο μπορεί με μάχες ως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

    Μόνο ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να γυρίσει παιχνίδι με 9 παίχτες και το έκανε! Έπαιζε κόντρα σε 12 παίχτες από την αρχή γιατί το κοράκι ήταν έξτρα βοήθεια στους φιλοξενούμενους, που παρόλο που ήταν με 11 είχαν στήσει πούλμαν στην άμυνα για να κρατήσουν την ισοπαλία, αλλά ούτε αυτό δεν μπόρεσαν οι πουθενάδες. 

    Υ.γ. Αυτός ο τίποτα προπονητής της ομάδας του κάμπου, ας πάρει ένα τρακτέρ να παει να οργώσει κανένα χωράφι γιατί για προπονητής δεν κάνει ούτε για τοπική ομάδα, άντε με τον κάθε άμπαλο και αμόρφωτο ταβερνιάρη που θέλει να γίνει και προπόνησης...

    Υ.γ. Όσο για την Κοντούλα λεμονιά, αυτόν που έχει κάνει αμέτρητες κωλοτουμπες, ας πάει να κλαυτεί στους ώμους του φίλου του προς Τρούμπα μεριά. Ξεφτιλίζει την ιστορική ΑΕΛ, ο κόσμος της πάντως έχει άλλη γνώμη για τις τακτικές του, αφού έχει χάσει τα αυγά και τα πασχαλιά ο τύπος, με επίσημη ανακοίνωση χρησιμοποιεί άρθρο δημοσιογράφου- φερέφωνο του γαύρου για να περάσει πως η ομάδα του αδικήθηκε, γελάει ο κόσμος.

    Υ.γ. Σκουπίδι( Θυμίζει πολλά αυτή η λέξη στον Αλέξη, του την είχε πει κάποιος που τώρα είναι φίλος του...)ο τερματοφύλακας της Λάρισας! Έκανε συχνά χειρονομίες προς το πέταλο για να γίνει χαμός και να τιμωρηθεί η Λεωφόρος στο ματς με τον γαύρο, έτσι του είπαν να κάνει το αφεντικό του, αλλά πήρε την απάντηση...

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad