Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΟΣΗ ΓΑΥΡΟΜΠΟΧΑ ΑΚΟΜΑ;;;

    Είναι απίστευτα όσα έγιναν το Σάββατο βράδυ στη Νέα Σμύρνη, υπάρχουν ακόμα κοράκια του γαυροσυστήματος...

    Άλλη μια μεγαλειώδη αλλοίωση αποτελέσματος για την ομάδα των λιμανίσιων! Κοράκι, δεξί επόπτης και...κάποιοι παίκτες των γηπεδούχων με το μαρκάρισμα ματιών έδωσαν το διπλό στους πέτσινους πρωταθλητές.

    Μόνο οι ξένοι παίχτες του Πανιωνίου έπαιζαν όπως έπρεπε(κάποιοι)...εν αντιθέσει με τους άλλους που είχαν μια άλλη αντιμετώπιση του αγώνα....ένα από τα πολλά παραδείγματα και αυτό που έκρινε τον αγώνα...εκεί που έγινε το 3-4, κοιτάνε την επίθεση των γιατρών έξω από την μεγάλη περιοχή και τους δίνουν χώρο να μπουν στην περιοχή, αγάλματα του Πανιωνίου οι παίχτες, η μπάλα ήταν μελετημένο να πάει στον μεγάλο βουτηχτή και θεατρικό Φορτουνη, εννοείται δεν του γίνεται καμία παράβαση...το κοράκι όμως έκανε πάλι τα δικά του, έδωσε πέναλτι που θύμιζε παράγκα Νο1 και Νο2 μαζί, νίκη πέτσινη!

    "Αγώνα δρόμου" έκαναν όλοι στο Λιμάνι της μπόχας στις ημέρες της διακοπής, ήθελαν να κλειδώσουν το διπλό με κάθε τρόπο, δεν τους έπαιρνε για άλλη ήττα η απώλεια βαθμών, εννοείται βοηθούσε και η ομάδα που έπαιζαν... έχει δείξει πολλά... δείγματα γραφής πως έχει άλλη σχέση εδώ και πολλά χρόνια με τους πέτσινους!

    Διαιτητής και δεξί επόπτης, αυτή η ξανθιά πα...βουρα, έχουν μπεί στους πίνακες διαιτησίας επί κυριαρχίας Φαταουλ στην ΕΠΟ/ΚΕΔ, η επόπτης μάλιστα είναι είχε γίνει και διεθνής, πως να μην έχει "άλλη οπτική" στα ματς των γαύρων; Θυμηθείτε μόνο τις τρεις κραυγαλέες φάσεις μετά το 1-0 των γηπεδούχων, 1) ανύπαρκτο φάουλ για χέρι υπέρ του γαύρου λίγο έξω από μεγάλη περιοχή στην δεξιά πλαϊνή γραμμή, 2) Σέντρα των φιλοξενούμενων, κεφαλιά άουτ ο Ανσαριφατ, η επόπτης είδε ανύπαρκτο κόρνερ από αμυντικό των γηπεδούχων, 3) ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του γαύρου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, εκτέλεση, κεφαλιά του Σισέ της πλάκας και 1-1, μιλάμε για μεγάλη επιστημονική διαιτησία, όπως άλλες φορές που πάντα πιάνει τόπο...η συνέχεια γνώστη με πολλές σφαγές...ακόμα και στο 92' φάουλ στον επιθετικό του Πανιωνίου μέσα στην περιοχή με αντικανονικό χτύπημα-κλοτσιά στην κοιλιά και το χέρι, το κοράκι έδειξε... παίζετε αντί να δώσει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

    Δυστυχώς ή ευτυχώς οι διαιτητές που ανέβηκαν στην Σούπερ Λιγκ από το 2010 και μετά, δηλαδή επί παράγκας Νο2, πρέπει να πάνε σπίτι τους, γιατί αλλιώς πάντα οι άλλοι θα βρίσκουν... ευάλωτους!

    Υ.Γ. Μετά το λήξη του αγώνα και τις αντιστάσεις κύριων των ξένων παιχτών της γηπεδούχου ομάδας προς το τρίο κορακιών και του 4ου για τη σφαγή, υπάρχει μια σκηνή που έπιασε πολύ καλά ο τηλεοπτικός φακός, ο Ανσαριφατ πηγαίνει με καλυμμένο το στόμα του με την παλάμη του, προς τον συμπατριώτη του Μασούντ που διαμαρτύρονταν και φαίνεται να του μιλάει με ένταση...όλοι φανταζόμαστε τι του είπε...!

    Υ.Γ. ο κ. Βασιλειάδης, υφυπουργός Αθλητισμού, ήταν στη Νέα Σμύρνη, του άρεσε η σφαγή-αλλοίωση αποτελέσματος που είδε;;;

    Editorial: "Το παιδί της Λεωφόρου"

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad