Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΡΕ Π....@V#Σ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (Pics)

    Έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και 20 χρόνια και τολμάνε να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία...

    Όσο και να κλαίνε δεν τους πιστεύει κανείς! Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μόνος αδικημένος και κανείς άλλος!

    Η Λάρισα έπρεπε να μείνει με 10 από το πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός να είχε πάρει δύο πεντακάθαρα πέναλτι για κεφαλοκλείδωμα πάνω στον Μολέδο (όπως θα δείτε και παρακάτω στις φώτο), έπρεπε να δεχθεί παραπάνω κίτρινες για αντικανονικά μαρκαρίσματα, αλλά είχαν την ανοχή του διαιτητή.

    Δεν χρειάζεται να πούμε για το πέναλτι μαρς στον Μόλινς που σωστά δόθηκε. Όσο για το γκολ του Περόνε που ακυρώθηκε ως οφσάιντ ίσως να μην ήταν, αλλά όποιος δει τη φάση ο Μολέδο βλέπει τον επόπτη με σηκωμένη τη σημαία και σταματάει, ας το άφηνε ο επόπτης όπως και θα έπρεπε, ο Μολέδο θα τον έφτανε και θα έκοβε εύκολα.

    Επίσης αυτή η νόβα πάλι έβαλε το χέρι της, καθόλου ευθεία η γραμμή στο ριπλέι, μετά από πιο προσεκτική ματιά ο παίχτης είναι οφ σαιτ, κακώς κράζουν κάποιοι τον επόπτη.

    Το παιχνίδι έπρεπε να ήταν 4-1 υπέρ του Παναθηναϊκού αν το κοράκι ήταν από την αρχή 50-50, αυτή είναι η μόνη ξεκάθαρη αλήθεια!

    Όσο για τις φωνές των απογόνων, να το βουλώσουν γιατί έχουν πάρει 5 πέναλτι σε 8 αγώνες μέχρι τώρα και από αυτά με το ζόρι δίνονταν τα 2, όσο για το έγκλημα-αλλοίωση που έγινε στη Νέα Σμύρνη, απλά ξεφτίλα!

    Από την αρχή της σεζόν στον Παναθηναϊκό έγιναν 10 τουλάχιστον καθαρές περιπτώσεις πέναλτι και πήρε μόνο ένα, αυτό του Μόλινς, δηλαδή πρέπει να γίνουν 3 πέναλτι σε παίχτες του Παναθηναϊκού σε κάθε αγώνα, για να πάρει ένα, αυτό τα λέει όλα...!

     -Δείτε τα φαουλ-πέναλντι:


























































    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad