Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΦΑΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ

    Άλλη μια πεντακάθαρη νίκη του Εξάστερου Παναθηναϊκού 68-61, επί του κόκκινου θιάσου...

    Το ήξεραν και οι ίδιοι πως δεν είχαν τύχη, παρά το αδιάφορο του αγώνος, ο Παναθηναϊκός δεν χαρίζεται ούτε κάνει εξετάσεις ανάλογα της περιστάσης, πόσο μάλλον όταν παίζει με τους λιμανίσιους.

    Οι δηλώσεις του προπονητή τους περί διαιτησίας για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δεν πείθουν κανέναν, θέλει να ρίξει στάχτη στον κόσμο τους και στην διοίκηση της ομάδας του για να μείνει στον πάγκο όσες μέρες μπορεί, αφού παρά τις διαβεβαιώσεις που έδωσαν μια μέρα πριν πως θα αλλάξει το κλίμα και θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα, μετά τις απανωτές 30αρες από ομάδες χαμηλής δυναμικής, τελικά τίποτα δεν άλλαξε, αφού δεν έχουν ομάδα και παίχτες...ούτε προπονητή.

     Τι περίμεναν να γίνει δηλαδή με τους παίχτες που έχουν; Με τον Βηματούλη; εε...τον Σπανούλη εννοούσα, τι περιμένουν με τον Μάντζαρη που τους τρώει και αυτός τα λεφτά; Τι περίμεναν από κάποιον Τόμσον; Από κάποιον Ρόμπερτς;... Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε, σας γλεντουσαμε πάντα και θα σας γλεντάμε με κάθε τρόπο, με ξένους διαιτητές, με Έλληνες, με παιδιά λύκειου, με Γιασκεβίτσιους και με Λεκαβίτσιους και με Μήτογλου...!

    Εμείς όμως θέλουμε να κρατήσουν τον Σφαλιαρόπουλο, για να μας διασκεδάζει, τόσο με τις δηλώσεις του όσο και με την προπονητική του...

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad