Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ 8ΕΤΙΑΣ!

    Τα σχέδια του προδότη Αλαφούζου για την παρακμή του Παναθηναϊκού, συνεχίζονται μετά και τις τελευταίες απαιτήσεις του...

    Αδιανόητα, ζητάει το μπάτζετ από 5 εκατομμύρια να πέσει στα 3 εκ., ακούγεται τρελό και όμως το ζήτησε από τους υπαλλήλους του που είναι ακόμα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Το καλύτερο ρόστερ ξηλώνεται, λες και είναι κανένα κουρέλι, ο ένας μετά τον άλλο έφυγε από την ομάδα ή πωλήθηκε για πολύ κάτω από την αξία τους, επειδή όλη μας βρίσκουνε στην ανάγκη, εξαιτίας της προδοτικής συμπεριφοράς του Αλαφούζου.

    Από την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη, στις αρχές του 2017, έφτιαξε μια ομάδα αξιόλογη, με παίχτες εργαλεία σε όλες τις θέσεις, έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, με έναν εκπληκτικό 2ο γύρο στο πρωτάθλημα, που θα μπορούσε εύκολα να είχε και έναν τίτλο αν δεν γινόταν η σφαγή του Κύζα στην Τούμπα.

    Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, ο Παναθηναϊκός είχε τον καλύτερο αμυντικό στο πρωτάθλημα Μολεδο, τα καλύτερα  αμυντικά χαφ, Ζέκα και Κουρμπέλη και τον καλύτερο επιθετικό τον Μάρκους Μπέργκ, το ξήλωμα και το ξεπούλημα, άρχισε με τον τελευταίο το καλοκαίρι του 2017, από εκεί και μετά άρχισαν τα βασανιστήρια για το Παναθηναϊκό, όταν ο μεγαλομέτοχος έταζε στον προπονητή της ομάδας πράγματα που ποτέ δεν εκπλήρωσε, φόρτωσε μεταγραφές στην ομάδα χωρίς να τους πληρώνει, σταμάτησε τις πληρωμές γενικά και προτίμησε να γίνει φίλος με τον μεγαλύτερο εχθρό του συλλόγου, αυτόν που κατηγορούσε λίγους μήνες πριν με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς, για χάρη των κομματικών διαπλοκών του και επιχειρηματικών του συμφερόντων.

    Το καλύτερο ρόστερ με διαφορά από κάθε αντίπαλο, που θα έκανε πλάκα στο φετινό πρωτάθλημα, ξηλώθηκε για την μεγαλύτερη προδοσία, ο Γιάννης Αλαφούζος θα γραφτεί με κατάμαυρα γράμματα στην ιστορία του συλλόγου!

    Για να δείτε την τραγική ειρωνεία, να το πάρουμε και από μια άλλη όψη, παρά το ξεπούλημα Μπέργκ και Ζέκα αλλά και τις μη ανανεώσεις Λέτο και Εμπόκου κλπ, ο Παναθηναϊκός πάλι θα έκανε πλάκα στο πρωτάθλημα με τις μεταγραφές που έκανε τέλος Αυγούστου, αρκεί οι παίχτες να είχαν μια σχετική κανονικότητα από την διοίκηση της ΠΑΕ, ο προπονητής και οι παίχτες θα δούλευαν αφοσιωμένοι στις προπονήσεις χωρίς να σκέφτονται τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις προσφυγές.

    Φτάσαμε στο δεύτερο μήνα του 2018 και ο Παναθηναϊκός παραπαίει αγωνιστική με αγωνιστική, το ρόστερ έχει ξεπουληθεί και τα όρια του Μαρίνου Ουζουνίδη εξαντλούνται μετά τις παράλογες απαιτήσεις του Αλαφούζου. Οι πράσινοι μέχρι το καλοκαίρι θα πορευτούν με παίχτες από ακαδημία, με δανεικούς για 6 μήνες και όσους απέμειναν από πέρσι, λίγοι είναι αυτοί, αφού, Μολεδο, Χουλντ και Βιγιαφάνες κλπ, πήγαν σε άλλες ομάδες, ειδικά για τους δύο πρώτους η λέξη ξεπούλημα είναι πολύ λίγη για να περιγράψει την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να παραμείνει ο Ουζουνίδης μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα και να παλέψει μέχρι τέλους μήπως και καταφέρει να πάρει την 5η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ (αν δεν επέλθει τιμωρία). Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν εξελίξεις για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Editorial: DeepGreen

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad