Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

    Τι να πούμε για τις...κυρίες του Πειραιά που για πολλοστή φορά δεν κατεβαίνουν να παίξουν αγώνα γιατί θα τους παίξει 50-50 ο διαιτητής...

    Μέσα σε 5 χρόνια η ομάδα του Λιμανιού επιδίωξε με τακτικές της κότας, να πάρουν ματς στα χαρτιά, στη Λεωφόρο έγινε 2 φορές, την μια δεν κατέβηκαν καθόλου με την αβάντα του διαιτητή, την δεύτερη κατέβηκαν έχασαν στο γήπεδο αλλά πάλι με αθέμιτα μέσα και την κόκκινη ΕΠΟ πήραν τη νίκη στα χαρτιά.
    Επίσης πέρσι άλλη μια ομάδα αυτή της Θεσσαλονίκης, πήρε ματς στα χαρτιά, έχανε στη διάρκεια του αγώνα κανονικά που δεν γινόταν να γίνει η ανατροπή, βρήκαν ευκαιρία με τα θεατρικά έργα του Ίβιτς και πήραν τη νίκη στα χαρτιά, σε αυτές τις τρεις περιπτώσεις ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με την μέγιστη των ποινών. Φτάνοντας στο σήμερα, οι κύριες του λιμανιού, με τους θεατρινισμούς του προπονητή τους, μετά από προτροπές των τύπων Καραπαπάρα και Σάββα, έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο μόνοι τους και για 20 λεπτά στα αποδυτήρια μαγείρευαν την τελική παράσταση τσίρκου. Αυτοί είναι, τσίρκα και θίασοι, ομάδες χωρίς ιδανικά!

    Μόνο ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει ποτέ νίκη στα χαρτιά, πόσο μάλλον να κάνει και θέατρο, αν και είχε πολλές φορές την ευκαιρία, χαρακτηριστικά κάποια παραδείγματα, στην Τούμπα με τον Νίνη, τον Βιγιαφανες που τους πέταγα πέτρες και αναπτήρες στα κόρνερ, στο Τηγάνι, το χτύπημα με πιστόλι φωτοβολίδας ευθείας βολής που είχε πετύχει τον Τζόρβα στην πλάτη, με τον Αναστασίου που του πέταξαν ποτήρι με καφέ στο μάτι και άλλα πολλά, ποτέ όμως δεν κάναμε τις κότες, για να μην πούμε τα όσα προφανή είχαν γίνει στη Ριζούπολη, αλλά αυτό είναι μια κατηγορία από μόνο του, κάτι ανάλογο δεν γινόταν ούτε σε γήπεδα του Μπαγκλαντές.

    Γι αυτό οι Παναθηναϊκοί είναι οι μόνοι οπαδοί που δικαιούνται να φωνάζουν για τις αδικίες πολλών χρόνων, πάνω από όλα όμως είναι περήφανοι γιατί επέλεξαν να υποστηρίζουν μια ομάδα-ιδέα που πάντα αγωνιζόταν καθαρά και τίμια, όπως φυσικά και ότι έχει κατακτήσει είναι καθαρό και μέσα στο γήπεδο, κάτι που δεν μπορούν να υποστηρίξουν οι λιμανισιους...!

    Τα τσίρκα τους είναι πολλά, ένα ακόμα...

    Το απίστευτο κράξιμο που έχει δεχθεί κάποιος Μίσσας και της ομάδας που προπονεί είναι πλήρως δικαιολογημένο....

    Το παιχνίδι ντροπής που έγινε, μεταξύ των νεανίδων του Παναθηναϊκού και της γυναικείας ομάδας του οσφπ στην έδρα των λιμανίσιων, μάρτυρα για πολλοστή φορά το αιώνιο κόμπλεξ κατωτερότητας που έχει ο σύλλογος της μπόχας, απέναντι στον Παναθηναϊκό! Ποτέ δεν έχουν μάθει να αγωνίζονται στα ίσια, τους πονάει το 50-50 σε κάθε άθλημα, σε κάθε γεγονός, αθλητικό και μη.

    Υπάρχουν δημόσιες μαρτυρίες των ιδρυτών τους, για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού, αυτό το μεγαλείο τους πονάει και τους βασανίζει πάνω από μισο αιώνα, αυτό το μεγαλείο θέλουν να φτάσουν στα όνειρα τους όμως, με βρωμιά και ανιθικο τρόπο, με κλεψιές και με το να αγοράζουν ομάδες- τμήματα άλλων ομάδων για να εντάσσουν στον Ερασιτέχνη τους, όπως η γυναικεία ομάδα τους, που είναι το Ελληνικό, τους αγόρασαν για να μπορούν να παίζουν αθέμιτο ανταγωνισμό, αντί να δημιουργήσουν αθλητισμό, αγοράζουν, όπως έγινε και με το τμήμα χάντμπολ τους, δηλαδή την ομάδα χάντμπολ του ΙΕΚ Ξυνή κλπ κλπ, αυτή είναι η κατάντια τους, η ξεφτίλα τους, μια λέξη συνώνυμο από την ημέρα που ιδρύθηκαν!

    Ότι και να κάνουν θα είναι ανύπαρκτοι μπροστά στο αθλητικό μεγαλείο του Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα! Μια από τις αιώνιες διάφορες του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, έναντι του οσφπ, είναι ότι εμείς παράγουμε αθλητισμό, δεν τον (εξ)αγοράζουμε! 

    Είναι γνωστό και η μόνη αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός, πρωτοπόρος σαν σύλλογος σε όλα τα σπορ έχει πολύ παραπάνω τίτλους κατά εκατοντάδες, από τον τρίτο οσφπ, αφού δεύτερος είναι ο Πανελλήνιος.

    Επίσης κάτι δεδομένο και αληθινό, ο Παναθηναϊκός στο σύνολο των Ερασιτεχνικών τμημάτων, έχει πολύ παραπάνω από τον οσφπ και τίτλους σε κάθε τμήμα ξεχωριστά, για παράδειγμα στο γυναικείο μπάσκετ και στο βόλεϊ, ο Παναθηναϊκός εχει παρά πολλούς τίτλους, όταν στην άλλη πλευρά τους μετράνε στα δάχτυλα του ενός χεριού!

    Η μπόχα τους είναι τόσο πολύ μεγάλη, που ενώ πριν δύο χρόνια και δεκάδες χρόνια πίσω, η παρουσία τους σε ερασιτεχνικά τμήματα πρωταθλητισμού, ήταν ανύπαρκτη! Τα τελευταία δύο χρόνια έβαλαν μπροστά τα άλλα μέσα...εξαγορες τμημάτων, παιχτών κλπ μη αθλητικά για να μπορέσουν να έχουν μια κάποια παρουσία.

    Να ξέρουν όμως πως ο τροχός γυρίζει και μάλιστα πολύ σύντομα, σε ποδόσφαιρο και ερασιτέχνη, περνάμε μια παροδική κρίση, σε λίγους μήνες όμως θα λογαριαστούμε ξανά σε όλα τα επίπεδα...!!!

    Υ.γ. Είναι επίσης γνωστές οι βρόμικες τακτικές τους, πως για να καλύψουν εστω και ελάχιστα την χαώδη διαφορά μεταξύ μας στους συνολικούς τίτλους πρωταθλημάτων, έχουν προσθέσει, κύπελλα-τουρνουά Πάσχα, Χριστουγέννων και Αυγούστου (χαχα), από φιλικές διοργανώσεις, βάφτισαν μετάλλια για τίτλους πρωταθλημάτων και άλλες τοπικές και "φανταστικές" διοργανώσεις Πειραιά. Μιλάμε για απίστευτη Μπόχα και βρώμα δηλαδή που τους κατακλύζει εδώ και πολλά χρόνια!

    Editorial: "Το παιδί της Λεωφόρου"

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad