Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

    Το 2019 θα είναι η ολική επαναφορά όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που βρίσκονται στις 2ες κατηγορίες...

    Με την ανάληψη της προεδρίας από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όλα τα τμήματα έχουν ενισχυθεί σημαντικά! Στόχος της διοίκησης ήταν να ανέβουν όλα τα τμήματα ξανά στις πρώτες κατηγορίες και αμέσως να αρχίσουν την επάνοδο τους σε δρόμο πρωταθλητισμού!

    Δυστυχώς τα οικονομικά προβλήματα του Ερασιτέχνη από το 2013 και μετά, τα τμήματα μας που ήταν στην κορυφή, όπως η ομάδα μπάσκετ γυναικών, η ομάδα βόλεϊ γυναικών, το τμήμα πυγμαχίας και άλλα, αποδυναμώθηκαν αισθητά, πολλοί αθλητές μας πήγαν σε άλλες ομάδες αλλά και προς Τρούμπα μεριά, αυτά και άλλα είχαν ως αποτέλεσμα να συμπαρασύρουν και άλλα τμήματα του ερασιτέχνη σε κακή κατάσταση, όπως το τμήμα πόλο, αλλά και το τμήμα βόλεϊ που πέρσι γλύτωσε την τελευταία στιγμή την παραμονή στη Α1 με σημαντική βοήθεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πριν ακόμα αναλάβει επίσημα την "Μάνα του Λόχου"!

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ

    Αυτή τη στιγμή, όσα λοιπόν τμήματα στις 2ρες κατηγορίες, είναι στις πρώτες θέσεις για την άνοδο τους! Τα παραδείγματα πολλά, στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ, στην ομάδα βόλεϊ, πόλο κ.α. Στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ μάλιστα, ήδη τα κορίτσια έχουν περάσει στο Final4 του κυπέλλου Ελλάδας, μάλιστα είναι η μόνη ομάδα από την Α2, όμως η ΕΟΚ δεν έχει δεχτεί το απολύτως δίκαιο αίτημα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, να γίνουν τρεις μεταγραφές παικτριών από το Αμερικανικό πρωτάθλημα, ώστε τα ρόστερ των ομάδων να είναι επί ίσοις όροις, έχει γίνει έφεση όμως, αλλά και εκεί δύσκολα να το δεχθούν.

    Ο πανικός πάντως των γαύρων γιατί την δυναμική επιστροφή των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, είναι φανερή και έκδηλη. Ο φόβος τους πως τα ερασιτεχνικά τους τμήματα θα επανέλθουν πάλι στη αφάνεια, είναι σοβαρός και πάλι θα περιοριστούν στο άθλημα του πόλο, ακόμα και εκεί όμως τίποτα δεν θα είναι σίγουρο σε λίγα χρόνια...!

    Αποτελεί όμως πολύ σημαντικό στήριγμα για όλες τις καλές προσπάθειες που γίνονται σε όλα τα τμήματα, είναι ο κόσμος, οι μοναδικοί οπαδοί του Παναθηναϊκού, που πρέπει να βρίσκονται όπου και να παίζουν τα τμήματα του συλλόγου μας, ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή, εκεί που ήταν και που αξίζουν να επιστρέψουν!!!

    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad