Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

    Δυστυχώς η τραγική κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα τα τελευταία 9 χρόνια, έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της και τα αποτελέσματα της πέρα για πέρα αρνητικά, που δεν ταιριάζουν σε καμία περίπτωση στο DNA του συλλόγου μας.... 

    Ο αποκλεισμός από τη Λαμία η πιο πρόσφατη πίκρα του κόσμου, γιατί ήταν και ο μοναδικός εφικτός θεσμός θεωρητικά, λόγια ακούγαμε πολλά, στην πράξη όμως είδαμε πως η ομάδα δεν μπορεί, είτε το προβλήματα είναι ψυχολογικό, συγκυρίας ή ανικανότητας πολλών παιχτών.

    Το δεν πειράζει δεν χωράει σε καμία περίπτωση, δεν υπάρχει δικαιολογία. Πειράζει και παρα πειράζει! Με τα δεν πειράζει τόσα χρόνια δεν είδαμε τίποτα να αλλάξει και αντί να το δουν θετικά όλοι από διοίκηση μέχρι και παίχτες ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση, αυτή έμενε στάσιμη, υπήρξε εφησυχασμός, εκμεταλλεύοντας την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα, αυτά όμως πέρασαν εντελώς, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το μεγαλύτερο προβλήματα είναι ότι δεν έχουμε διοίκηση, να είναι κάθε μέρα πάνω από την ομάδα, από εκεί αρχίζει το πρόβλημα και απλώνετε σε όλη την ομάδα με τα αποτελέσματα που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

     [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Σίγουρα δεν είναι το φταίξιμο των παιχτών και του Δωνη, αυτός βρήκε ενα ρόστερ αδύναμο χωρίς βάθος και ελλειπέστατο,δεν πρέπει όμως να δίνουν δικαιώματα και αυτοί με την απόδοση τους σε αγώνες με αντίπαλους που ειναι χαμηλής δυναμικότητας, για όλα κυρίως πρώτα φταίει ο ιδιόκτητης της ΠΑΕ. Με έναν Αλαφούζο αδιάφορο, να μένει-φεύγει και να μην βάζει χρήματα δεν υπάρχει λύση όχι μόνο για το τώρα, αλλά και στο μέλλον. Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει ο Αλαφούζος είναι να πάρει τα χρέη του και να φύγει από την ομάδα ώστε να βρει το δρόμο της.

    Κακά τα ψέματα το ρόστερ που έχουμε ναι μπορεί να είναι ελπιδοφόρο με αρκετό ταλέντο για το μέλλον, αλλά θέλει και 4-5 σοβαρές προσθήκες έμπειρων παικτών για πάμε ξανά προς τον πρωταθλητισμό επί της πράξεις όχι μόνο θεωρητικά, γιατί δεν ξέρω αν το έχουν συνειδητοποιήσει εκεί στην ομάδα, αλλά κοντεύει 10 χρόνια ο Παναθηναϊκός χωρίς πρωτάθλημα, αυτό είναι ανήκουστο για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού!

    Όσο για τα άλλα τμήματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κόσμου, το μπάσκετ, εκεί έγινε λάθος σχεδιασμός από τον Πασκουάλ και η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός στη regular season της Euroleague, να κινδυνεύει να μείνει εκτός 8αδας μετά από πολλά χρόνια, κατά συνέπεια και εκτός Final4 για 6η σεζόν, παρά είναι πολλά για τον Εξάστερο Παναθηναϊκό!

    Όμως στο πρωτάθλημα μπάσκετ ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος και φέτος ξανά θα διεκδικήσει ξανά το νταμπλ, απέναντι στον γαύρο, όπως κάθε χρόνο! Ο κόσμος και η διοίκηση δεν αρκείται μόνο στους εγχώριους τίτλους, όπως και η διοίκηση, επιζητεί την επιστροφή της ομάδας στο Final4 και την κατάκτηση του 7ου αστεριού, η αντεπίθεση αυτή θα αρχίσει από το προσεχές καλοκαίρι, οι αλλαγές που θα γίνουν σε προπονητή και ρόστερ θα φανερώσει και την ξεκάθαρη πρόθεση της διοίκησης ώστε το 2020 στο Final4 της Αθήνας ο Παναθηναϊκός να είναι εκεί για να ράψει το 7ο χρυσό αστέρι στην φανέλα του! Γι αυτό κάντε λίγο υπομονή ακόμα...

    Πάμε και στον Ερασιτέχνη, όπως έχουμε ξανά τονίσει για τη "Μάνα του Λόχου", ότι από τη στιγμή που ανέλαβε τη διοίκηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήδη τα δείγματα δουλειάς είναι φανερά σε όλα τα τμήματα και θα είναι ακόμα πιο φανερά τη νέα σεζόν που θα έχουν επιστρέψει όλες οι ομάδες μας στις πρώτες κατηγορίες, κάτι που θα σημάνει και την επιστροφή στον πρωταθλητισμό με πολύ αξιόλογα ρόστερ.

    Κλείνοντας ας επιστρέψουμε στο ποδόσφαιρο το οποίο είναι και η πυραμίδα του συλλόγου μας και επηρεάζει τα πάντα, από τον κόσμο μέχρι και όλα τα άλλα τμήματα. Η μόνη λύση είναι να αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ναι είναι δύσκολο να αναλάβει μόνος του οικονομικά "τρεια τεράστια καρπούζια" σε μια μασχάλη, μπορεί όμως να κάνει αυτό που ήθελε πριν λίγο καιρό, δηλαδή το μάνατζμεντ της ΠΑΕ(αρκεί να μην κάνει πίσω ο Αλαφούζος όπως την άλλη φορά), ώστε ο κόσμος να δει μια σπίθα ελπίδας αλλά και συσπείρωσης, μέχρι να μπει στο τελικό στάδιο το Athens Alive και να συμμετάσχουν οικονομικά τα μεγάλα fund που θα είναι μαζί του στο τεράστιο project του ΟΑΚΑ.

    Πρέπει λοιπόν τους επόμενους μήνες όλοι να σκεφτούν κάτι για το καλό του συλλόγου γενικά, γιατί χωρίς ποδόσφαιρο ο τεράστιος σύλλογος μας θα βασανίζεται και παράλληλα και ο κόσμος του, ήρθε η ώρα λοιπόν με πράξεις και έργα ο Παναθηναϊκός μας να τραβήξει ενιαίος και αδιαίρετος ξανά προς την κορυφή παντού σε όλα τα σπορ!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad