Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ LOSERS ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ! ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΤΩΡΑ!

    Αυτή απαράδεκτη ηττοπάθεια και νοοτροπία που πηγάζει από την κεφαλή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι και τον τελευταίο φροντιστή, στέλνει την ομάδα σε ιστορικά ρεκόρ ξεφτίλας...


    Η ευθύνη για αυτό που βλέπουμε αγωνιστικά φέτος, είμαι ευθύνη δύο ανθρώπων, των Δώνη και Νταμπίζα, το τονίζουμε και για όλα τα άλλα ο μεγαλομέτοχος "φαντομας" Γιάννης Αλαφούζος!

    Γιατί δεν χρειάζεται να έχεις τρελό ρόστερ για να νικήσεις Λαμία, οφη και Αρη, άρα το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα εντός αποδυτηρίων και κύριος επικεφαλής σε αυτά είναι ο Δώνης και ο Νταμπίζας, πέρασαν τρεις αγωνιστικές και η αγωνιστική εικόνα είναι τραγική, αγνώριστη με τις εμφανίσεις στα μεγάλα φιλικά του καλοκαιριού.

    Είχαν 15 μέρες δουλειάς Δώνης και Νταμπίζας μετά τον διασυρμό με τον οφη στο ΟΑΚΑ και δεν άλλαξε τίποτα, παρά τις δηλώσεις πριν για δουλειά και βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, δεν έγινε τίποτα, άρα είναι αποτυχημένοι και οι δύο χωρίς καμία δικαιολογία, δεν κάνουν; Δεν μπορούν; Δεν έχει σημασία...με αυτούς τους δύο η βελτίωση δεν θα έρθει ποτέ.

    [Ακολουθήστε μας και στην επίσημη σελίδα του σαιτ στο Instagram, κάνοντας κλικ εδώ]

    Ένα κοινό χαρακτηριστικό των τριών αγωνιστικών είναι τα αστεία λάθη στην άμυνα από επιπολαιότητα και άψυχες ενέργειες που δεν θα έκαναν ούτε ερασιτέχνες: Διουδης έξοδος που δεν χρειάζονταν, γκολ η Λαμία, κατάρρευση όλων των παιχτών. Με τον οφη, λάθη αστεία από τον ανέντιμο Νούνιες και τον αψυχολόγητο Μπουζουκη, μπροστά η ομάδα της Κρήτης με δύο γκολ, αντίο η πράσινη αντίδραση, ήττα. Με τον αρη, παιδικό λάθος, γύρισμα μπάλας (πάσα στον αντίπαλο) του Ζαχιντ μέσα στην περιοχή και τραγικό λάθος πάλι του Νούνιες στην κάλυψη, με δύο γκολ μπροστά η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αντίο αντίδραση, κατάρρευση, συντριβή με 4αρα, απόλυτο τσίρκο.

    Γιώργο Δώνη, έχεις από πέρσι την ομάδα, έκανες προετοιμασία(;), έκανες τις επιλογές παιχτών (Ζαχιντ, Κολοβό κλπ) που γνώριζες παιχτηκά από άλλες ομάδες σου, ύφος στην προπόνηση, ύπνος στον πάγκο, μηδέν στρατηγική στον πάγκο, χωρίς εγωισμό. Στην προκαθορισμένη συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι πριν το ματς με τον αρη, λες το ακατανόητο για προπόνητη μεγάλης ομάδας: "Δεν έχω πίεση και άγχος, είναι ένα απλό παιχνίδι, είτε έρθει η ήττα είτε η νίκη δεν αλλάζει κάτι", ενώ ένας φυσιολογικός προπονητής έπρεπε να πει: "Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι πολύ κάκιστα, θέλουμε άμεση αντίδραση, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, είμαστε Παναθηναϊκός η πίεση απόλυτα λογική", αυτά είναι αυτονόητα λόγια ενός σωστού προπονητή για να δείξει ένα μύνημα και προς τους παίχτες και όχι οι μπούρδες που ακούμε από πέρσι μέχρι σήμερα, ενώ στην αρχή της σεζόν μετά τα φιλικά επί Αγιαξ κλπ, δήλωνε δημόσια πως ο Παναθηναϊκός πάει για διεκδίκηση τίτλου... μάλλον στα όνειρα θερινής νυκτός του Δώνη! Αποτυχημένος χωρίς καμία υπερβολή, δεν είναι τυχαίο που στο πέρασμα από αεκ και παοκ έφυγε με τις "κλωτσιές".


    Νίκο Νταμπίζα, με τις φετινές επιλογές παιχτών, τον σχεδιασμό και τις δηλώσεις, διέγραψε το όποιο καλό έργο είχες κάνει τη σεζόν 13/14. Ήσουν πλήρως υποτακτικός στο πιεσμένο μπάτζετ του μεγαλομετόχου, χωρίς να προσπαθείς να περάσεις τις αντιρρήσεις-προτάσεις σε κάποιες επιλογές ή προτροπές της διοίκησης ώστε να έρθουν καλύτεροι και πιο νωρίς οι παίχτες στο ρόστερ, ενώ το πιο μεγάλο λάθος είναι που άλλαξες τις ισορροπίες της περσινής ομάδας, φέρνοντας παίχτες αμφιβόλου αξίας με την προοπτική να δώσουν εμπειρία στο ρόστερ σε σχέση με πέρσι, που τελικά δεν βοήθησαν καθόλου μέχρι τώρα, παραγκωνίστηκαν παίχτες της ακαδημίας που πέρσι σήκωναν το βάρος, ενώ έκανες παζάρια του "χιλιάρικου" στο βωμό της γραμμής που σου έλεγε ο άσχετος Αλαφούζος χωρίς να φέρεις την παραμικρή αντίσταση, κάνοντας ρεζίλι ακόμα και παίχτες με τις τακτικές σου, με συνέπεια να επικρατούν εντός τις ομάδας κόντρες και "κλικες" που έβαζαν το προσωπικό συμφέρον πάνω από την ομάδα, εξαιτίας των παράλογων τακτικών που έκανες με τον προπονητή. Μετά την παρουσίαση των παιχτών που έφερες, μίλησες εν μέρη για ότι έγινε την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και τον σχεδιασμό(;) της ομάδας, μεταξύ άλλων δήλωσες το εξής απαράδεκτο για τεχνικό διευθυντή ομάδας του μεγέθους του Παναθηναϊκού:" Κοιτάξτε να δείτε είμαι ικανοποιημένος από το συνολικό μπάτζετ που είχαμε φέτος, αυξήθηκε κιόλας 400 χιλιάδες, δηλαδή 3,4 μύρια", αυτά είναι μ@λ@κιες Νίκο Νταμπίζα και δένει πλήρως η λέξη υποτακτικός που αναφέρουμε πιο πάνω, στα αλόγιστα κέφια του άσχετου Αλαφούζου χωρίς να έχεις δική σου προσωπικότητα στη δουλειά που κάνεις, ξευτιλίζοντας το πρεστίζ του συλλόγου, είναι δυνατόν να λες για το μέγεθος του Παναθηναϊκού, ότι είσαι ικανοποιημένος με το συνολικό μπάτζετ (όχι για μεταγραφές, αλλά για πληρωμές συμβολαίων κλπ), των 3,4 εκατομμυρίων;;; Απαράδεκτος! Αυτό που έπρεπε να πείς ήταν το αυτονόητο: "Το μπάτζετ είναι μηδαμινό για το μέγεθος του Παναθηναϊκού, αλλά αυτά μου διέθεσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας και έκανα ότι μπορούσα για να φέρω όσο το δυνατόν παίχτες που θα βοηθήσουν", και όχι αυτά τα καραγκιοζιλίκια που είπες για να μην θίξεις το αφεντικό σου, επομένως είσαι σε αυτή τη θέση μόνο για τα λεφτά. Άρα είσαι αποτυχημένος και εξαρτημένος, δεν έχεις θέση στην ομάδα!

    Πάμε και στον πλήρη υπεύθυνο για το συνονθύλευμα που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια με πράσινες φανέλες, δηλαδή στον Γιάννη Αλαφούζο! Αυτός έφερε τον Παναθηναϊκό σε αυτή την εξευτελιστική κατάσταση από τον τον Μάιο του 2017 μέχρι και σήμερα όταν αποφάσισε να πάρει ακραία μέτρα λιτότητας, θέλοντας να διορθώσει τα δικά του οικονομικά ανοίγματα σε μεταγραφές και προπονητές που αυτός έφερε που οδήγησαν την αύξηση των χρεών, αποφάσισε να γίνει φίλος με τον αιώνιο αντίπαλο ενώ πριν τον έβριζε και ξεφτίλιζε από τις εκπομπές του καναλιού του κάθε μέρα, άλλαξε στάση για χάρη κομματικών και επιχειρηματικών συμφερόντων πάνω στην πλάτη του Παναθηναϊκού με συνέπεια, ο σύλλογος τα τελευταία δύο χρόνια να βιώσει τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του και σε διεθνές επίπεδο (απαγόρευση μεταγραφών και τιμωρία της ΟΥΕΦΑ για τρία χρόνια εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων), αφαιρέσεις βαθμών και πολλά άλλα. Όσον αφορά τη ζημιά στο ευρωπαϊκό πρεστίζ που είχε ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη, αφού με τις ενέργειες της διοίκησης του έφεραν την βαθμολογία στο ranking της ΟΥΕΦΑ κάτω από την 150η θέση, ενώ όταν ανέλαβε ο Αλαφούζος το 2012/13 ήταν στην 23-26η θέση πολύ πάνω από μεγάλες ομάδες και φυσικά από και από κάθε ελληνική ομάδα, τραγικές συνέπειες! Είναι αποτυχημένος σε όλα, επί ημερών του έφτασε τον Παναθηναϊκό στα τάρταρα και οι ζημιές που έχουν γίνει, θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να διορθωθούν και ξεχαστούν!!!

    Μια πρέπει να είναι η απόφαση για τους τρεις παραπάνω, δεν αρκεί μια αλλαγή προπονητή ή του τεχνικού διευθυντή, να αποχωρήσουν εντελώς από την ομάδα και ο μεγαλομέτοχος να παραδώσει άμεσα τις μετοχές στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό! Μόνο αυτή η λύση υπάρχει που θα φέρει ελπίδα και να πάμε στη επόμενη μέρα!

    Ως πραγματικοί Παναθηναϊκοί με ψυχή, Μόνο η αντιπροσωπεία της Θύρας 13 παρουσιάστηκε στο Βικελίδης για να τιμήσει την μνήμη του Κουκ! Οι παίχτες όχι...εκτός από έναν νέο, τον 19χρονο Περέα που έπαιξε δέκα λεπτά και ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς μοιάζει λες και είχε χρόνια στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έβγαζε ένταση και ψυχή ενώ έχει μόλις ένα μήνα, αυτά να τα βλέπουν οι συμπαίκτες του...!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad