Header Ads

  • Breaking Green News

    10/10 με θέαμα σε χορτάρι και εξέδρα!


     Οι πρασινοι πηγαν αποφασισμένοι για το διπλό στον καταπράσινο Βόλο και το πηραν με θεαματικό ποδοσφαιρο... 


    Επιβλητική η αρμάδα του Γιοβάνοβιτς, περασαν σαν οδοστρωτήρας από τον Βόλο, με ολους τους παιχτες να βγάζουν ψυχή στο χορτάρι και την τρομερή Θυρα 13 να δίνει ρεσιτάλ εξέδρας ξανά. 

    Το 10/10 έγινε με 5γκολ εκτός έδρας, μετά από χρόνια το τριφύλλι πετυχαίνει 5 γκολ και μάλιστα εκτός έδρας, επί μιας ομάδας που ήταν τρίτη στη βαθμολογία. Την αρχή στους σκόρερς την έκανε ο απίστευτος Παλασιος με δυο λάτιν γκολάρες, ο Χουανκαρ, ο Τσεριν και το κερασάκι στήν τουρτα ο Σποραρ, μετά από μαγική μπαλιά του Μπέρναρντ, όπου έκανε και το καλυτερο του  ματς μέχρι τώρα, είχε συμμετοχή σε όλα τα γκολ της ομαδας μας. 

    Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό, μπροστά σε πανω απο 17 χιλιάδες οπαδους του, όπου έγινε μοναδική ατμόσφαιρα για τα ελληνικά δεδομένα με βάση και την μάζα των οπαδών σε ένα γήπεδο εκτός έδρας, έγινε μια δευτερη Λεωφόρο, χωρίς κανένα πρόβλημα, η Θυρα 13 έδωσε ρεσιτάλ. 

    Έσπασε και το ρεκόρ της ομαδας του Χουάν Ραμόν Ρότσα το 1994 είχε 9/9, το 10/10 έγινε θεαματικά και πλέον στόχος το 11/11 κόντρα στον γαυρο που έρχεται Λεωφόρο. 

    Παρά τα πολλά προβλήματα οι πρασινοι, λόγω των τραυματισμών, Τρουγιε και Αιτορ, έδειξαν πως βρίσκουν λυσεις και όλοι οι παίχτες έτοιμοι να βοηθήσουν κάθε στιγμή, ώστε η ομάδα να φτάσει στον στόχο της φέτος, που είναι κορυφή μέχρι το τέλος. 

    Απο τα πλεονεκτήματα των πρασινων φέτος, το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, φαίνεται και στους πανηγυρισμούς, προπονητης, παιχτες και κόσμος παντα δίπλα τους σαν ασπίδα, ο 12ος παίχτης! Και η διοίκηση όμως είναι κοντά σε όλους, βλέπουμε πως ενεργεί και στο κομμάτι των εισιτηρίων, κάνει ότι μπορεί για την ομάδα! 

    Αυτή η ομάδα να μείνει έτσι σοβαρή μέχρι τέλους και όλα θα πανε καλά, να κοιτα κάθε ματς ξεχωριστά! 

    Editorial: (greenarea team


    2 σχόλια:

    1. AUTO DEN EXEI GINEI SE KANENA PRWTATHLIMA TOU KOSMOU, TO EKANE H GATE13! XAIROMASTE NA VLEPOUME AYTH THN OMADARA!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Απίστευτο αυτό που ζήσαμε στον Βόλο, ήμουν εκεί, πηγα τριήμερο, η Θυρα 13 βάζει μυαλό σε όλους!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad