Header Ads

  • Breaking Green News

    Μην ξεχάσετε να βάλετε στο dvd και το γκολ που ακύρωσε ο Καραντώνης στην Τρίπολη


     Ο GREENSNIPER επέστρεψε και γράφει για το θέατρο του παραλόγου στο ελληνικό ποδοσφαιρο: Μετά το ντέρμπι στη Λεωφόρο, ο κόσμο άκουσε και είδε, τρελά πράγματα, το ψέμα στο ψέμα, χωρίς λόγο και αιτία... 

    Από μια ομάδα που έχει μάθει το άσπρο να το κάνει μαυρο, γιατί; για εσωτερική κατανάλωση, αφου τόσα χρόνια τους έχει μάθει όλη η Ελλάδα, εκτός από τους οπαδούς τους που γίνονται θυματα αστειας προπαγάνδας, για πολλοστή φορά. 

    Τι έγινε στη Λεωφόρο; τίποτα απολυτως, απλά είναι τσακωμενοι με την αλήθεια και την παραδοχή, ποια είναι αυτή; Ο Πίπα έκανε παράβαση και όχι ο διαιτητής, τόσο απλά! 

    Αφου έπαιξαν το πολιτικό τους παιχνίδι με κραυγές χωρίς αιτία, πηραν την απάντηση και κάνανε κωλοτούμπα. 

    Μετά είπαν θα κάνουν Δ.Σ για να αποφασίσουν οτι θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα... φλούδες και μπαρούφες, έμειναν στα λόγια, γιατι το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ και τα κλειστά συμβόλαια συμμετοχής στην ΟΥΕΦΑ δεν υπάρχουν, όπως στην Ευρωλίγκα, ουτε βεβαίως υπάρχουν και τα ίδια οικονομικά δεδομένα, συμβόλαια παιχτων, τηλεοπτικά κ.α, "είναι πολλα τα λεφτά Αρη" που έλεγε και ο Σπυρος Καλογήρου. Με αποτέλεσμα η..."επανάσταση" να μείνει στα λόγια και έγινε παραμονή!... 

    Μετά είπαν...θα παλέψουν για τον τίτλο και θα στείλουν στην ΟΥΕΦΑ, DVD με τις φάσεις που ο Κελετ διαμόρφωσε(?)το τελικό αποτέλεσμα, ποιο αποτέλεσμα; Όπως και απο προηγουμενα παιχνιδια, με τους διαιτητές που όριζε η ΚΕΔ. Μόνο αυτοι και η φαντασία τους ξέρουν...

    Ακόμα και αυτή η... "επανάσταση" του DVD όμως θα μείνει στα λόγια, γιατί δεν υπάρχει φάση που να αδίκησε ο διαιτητής την ομαδουλα τους. -

    Η μόνη ομάδα που αδικήθηκε είναι μόνο ο Παναθηναϊκός πραγματικά και όχι κατά φαντασία. 

    1η: Αποβολή με δευτερη κίτρινη του Μακαμπου με χτυπημα στο γόνατο του Μαγκουνσον και ειρωνια μάλιστα του πρωτου προς τον διαιτητή για την παρατήρηση. 

    2η: Πεναλντι μαρς του Παπασταθόπουλου στον Σποραρ με παλη και τράβηγμα παρατεταμένο από την γραμμή της περιοχής και εντος αυτής, άφαντος varιστας και διαιτητής.

    3η: Μετά την επιβεβαίωση στο var monitor από τον ίδιο τον διαιτητή πως ο Πίπα κάνει την παραβαση εντός περιοχης, ο Βρουσαι απωθεί τον διαιτητή, είναι κόκκινη και εκτός 5 αγωνιστικές, του τη χάρισε με κίτρινη. 

    Να στείλουν αυτά στο dvd, γιατί κάτι άλλο δεν υπάρχει από το ντέρμπι, μόνο ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει παράπονο από τη διαιτησία και όχι μόνο στο ντέρμπι, φυσικά και από άλλα παιχνιδια. 

    Η μεγαλύτερη σφαγή ever μέχρι τώρα υπέρ του οσφπ:

    Μέσα σε αυτό το DVD, να βάλουν και την μέγιστη σφαγή που έγινε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έγινε υπέρ τους, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου ο Καραντώνης, ακυρωσε καθαρό γκολ του Αστέρα, αυτό ήταν αλλοίωση αποτελέσματος, από αυτό το ματς πηρε 1 βαθμό, ενώ έπρεπε να είχε 0, κατ' επέκταση θα ήταν -13 τώρα από την κορυφή και όχι -12 . 

    Ο πρωτος γυρος του πρωταθληματος τελείωσε με δίκαιο πρωτοπόρο των Παναθηναϊκό, γενικά όμως προσπαθούν μέσω των δημοσιογράφων τους οι άλλοι, να περάσουν πως οι γαυροι έχουν αδικήθει από τη διαιτησία φέτος για αυτό είναι τόσο πισω στη βαθμολογία. 

    Δεν μπορουν να μιλάνε αυτοι για διαιτησία ποτέ! Δεν ξεχνά το φίλαθλο κοινό της χώρας τι γινόταν κάθε Κυριακή από το 1997! 


    2 σχόλια:

    1. MAS EXOUN KOURASEI ME THN KLAPSA TOUS, DEN EXOUN OMADA, DEN FTAIEI KANEIS DIAITHTHS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Επιτέλους ένα άρθρο όπως θέλουμε να διαβάζουμε εμείς οι οπαδοί της ομαδας μας! Μόνο εδώ μπορούμε να διαβάζουμε άρθρα με επιθετική γλώσσα της αλήθειας! Καλως ηρθες παλι Greensniper!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad