Header Ads

  • Breaking Green News

    Οι παίχτες παίζουν μόνοι τους και ο Ράντονιτς στον πάγκο διακοσμητικός


      Ο DeepGreen γράφει ξανά για την ομάδα μπάσκετ και τα πολλά αδιέξοδα που έχει περιέλθει: Αυτά που γίνεται στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, δεν έχουν γίνει ξανά, μια ομάδα σε αυτόματο πιλότο... 


    Αφού πλέον κανείς δεν υπολογίζει τον Ράντονιτς, οι παίχτες δεν του δίνουν καθόλου σημασία τον τελευταίο μήνα, αλλά περισσότερο στους τελευταίους αγώνες σε Euroleague και Α1. 

    Χαρακτηριστικό αυτό που έγινε στο παιχνίδι με το Λαύριο, οι Πράσινοι χωρίς κανένα πλάνο, ούτε τακτική για τα plays, έπαιζαν μόνοι τους σαν να έπαιζαν σε κάποια αλάνα, "καθάρισαν" οι Πονίτκα και Μπέικον σε μια δύσκολη νίκη με ένα καλάθι διαφορά.

    Ο Ράντονιτς είναι εκτός τόπου και χρόνου, αυτό μαρτυρά και η τεχνική ποινή στο ματς με το Λαύριο, χωρίς λόγο και αιτία διαμαρτυρήθηκε για άκυρο λόγω στους διαιτητές, για κάτι που γνωρίζουν ακόμα και τα τμήματα τζούνιορ στις ακαδημίες μπάσκετ. Ξεκάθαρα το μυαλό του Μαυροβούνιου κόουτς δεν είναι στην ομάδα, αλλά στο τι θα κάνει όταν φύγει απο τον Παναθηναϊκό και πως θα φύγει... 

    Αυτή τη στιγμή έχει κάτσει πάνω στο κλειστό διετές συμβόλαιο του, με τη διοίκηση να προσπαθεί να βρει λύση να το σπάσει σε κάτι που μόνη της έμπλεξε, δίνοντας κλειστό συμβόλαιο σε έναν προπονητή που δεν είχε το background να βρίσκεται στο πάγκο του Εξάστερου. 

    Η διοίκηση πρέπει να κινηθεί άμεσα, αν δεν θέλει να μείνει η ομάδα χωρίς κανέναν τίτλο για πρώτη φορά μετά από 27 συνεχής σεζόν. Υπάρχουν δυο τίτλοι που πρέπει να διεκδικήσει όσο γίνεται, με άλλον προπονητή φυσικά και 1-2 προσθήκες ακόμα, σε 2ρι και 4ρο5ρι. 

    Ο χρόνος δεν είναι υπέρ των Πράσινων, ήδη έχουν αργήσει οι εξελίξεις που όλοι περιμένουμε, η ομάδα χρειάζεται restart επειγόντως. 

    1 σχόλιο:

    1. ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΟΥ ΔΊΝΟΥΜΕ ΠΑΡΆΤΑΣΗ ΕΠΕΙΔΉ ΝΙΚΉΣΑΜΕ ΤΗΝ ΖΑΛΓΚΊΡΙΣ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad