Header Ads

  • Breaking Green News

    30 χρόνια μετά ενώθηκαν ξανά για κλέψουν το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό (Pics)

     
    Ήταν το 1993 όταν σε ένα κρίσιμο ματς τίτλου, κόκκινοι και κίτρινοι έπαιζαν στο Καραϊσκάκη....


    Ένα σύνθημα δονουσε τον ουρανό του φαληρικού σταδίου: "Γαύροι αδέλφια μαζί θα το σηκώσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια", δεκάδες φορές το φώναζαν οι φίλαθλοι των Πινόκιο, με τους γαύρους να σιγοντάρουν το σύνθημα, ακόμα και η Λ7, ναι αυτοί και άλλοι κατά του Παναθηναϊκού, το αιώνιο κόμπλεξ κατωτερότητας που έχουν από την ίδρυση τους για το μοναδικό μεγαλείο του Παναθηναϊκου, τους ένωσε!

     
    Τότε λοιπόν, οι παλιοί θα το θυμούνται, με νίκη της αεκούλας, ο Παναθηναϊκός εχανε το πρωτάθλημα, σε εκείνο λοιπόν το ιστορικό ξεφτίλισμα, οι γηπεδούχοι έκαναν πως παρατούσαν για πέναλντι και έπαιζαν λες και περπατούσαν, ώστε η Αεκούλα να βάλει γκολ για να νικήσει και να κατακτήσει τον τίτλο, όντως έγινε, πανηγύρισαν τον τίτλο μαζί!


    Οι εφημερίδες της εποχής είχαν έντονες αναφορές, αλλά κ δηλώσεις παιχτών περί... μιλημένου παιχνιδιού μεταξύ ομάδων για να χάσει το πρωτάθλημα το τριφύλλι.

    30 χρόνια μετα...ο Παναθηναϊκός παίζει τον τίτλο με τους γαύρους στο Καραϊσκάκη, λίγες μέρες πριν είχε αντιμετωπίσει την Αεκούλα (είχαν κοβιτ σύμφωνα και με ιστορικά στελέχη τούς, το αποκάλυψαν ενω όλα τελείωσαν), κόλλησαν τους παίχτες του Παναθηναϊκού, την Παρασκευή 29 κρούσματα και το Σάββατο σύν 2 άτομα είχαν κοβιτ μετά από μοριακά τεστ επίσημα δηλωμένα, 17 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και 14 από το σταφ+ το προπονητικό, δεν γίνεται καμία προπόνηση, ούτε την Παρασκευή ούτε το Σάββατο, γίνεται αίτημα στην λίγκα το παιχνίδι να μεταφερθεί την Τετάρτη, όπου πρόεδρος είναι ο Βαγγέλης, ο πρόεδρος της Κούλας λέει Δευτέρα, συμφωνούν με τον Βαγγελα και το ματς ορισμός Δευτέρα στις 21:00, μεθόδευσαν και αυτό! 
    Απόλυτη κοροϊδία, για να μην έχει δυνάμεις ο Παναθηναικός, απλά να τονίσουμε την Κυριακή οι παίχτες του Παναθηναϊκού μαζεύτηκαν και συζήτησαν ποιοι θα παίξουν, χωρίς προπόνηση και δυνάμεις, την Δευτέρα είδαμε όλοι το έγινε...!

    Στην συνέντευξη που ακολούθησε από το ματς παρωδία, ο Γιοβάνοβιτς τους ξεφτίλισε ξανά σε μια μεγαλειώδη ομιλία ήθους και αξιοπρέπειας!

    Το κλίμα πριν από αυτό το ντέρμπι... έδειχνε ότι έγινε τότε... μέσα τους όλοι οι οπαδοί των κίτρινων παρακαλούσαν τους γαύρους να νικήσουν τον αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό, έγινε και πάλι με αβάντα πρώην ελίτ διαιτητή, ακόμα και έτσι με αυτόν Παναθηναϊκό οι βρωμιάρηδες χρειάστηκαν τον διαιτητή, αφού δεν έδωσε καθαρό πέναλτι του Ντοι στον Σποράρ, ίδιο πέναλντι ακριβώς πήρε η Κούλα πάνω στον Βιντα με ελίτ διαιτητή πέρσι. Αφού τελείωσαν όλα και η κλοπή ολοκληρώθηκε σε ένα θέατρο σκιών...οι κίτρινοι ευχαρίστησαν τους κόκκινους που τους έκαναν δώρο το πρωτάθλημα...οπως τότε! Αναμενόμενο, χαλάλι τούς!

    Το τι... ανταλλαγές έγιναν μεταξύ κόκκινων κ κίτρινων, θα φανερωθεί το Μάιο του 2024!

    Τον Παναθηναϊκό δεν τον αγγίζει η μπόχα τους, εξάλλου ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΊΩΝ ΟΛΩΝ ΉΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ!!!

    Αυτό το άρθρο κλείνει τη σεζόν 22/23, για το πώς χάθηκε ο τίτλος για τον Παναθηναϊκό το είδαν και οι τυφλοί! Όμως αυτό το άρθρο ίσως είναι επίκαιρο στο τέλος του πρωταθλήματος 23/24!...
     
    Editorial:(greenarea team)

    1 σχόλιο:

    1. Ta aderfakia opws elege k to synthima tous tote vrikan aformh na enethoun gia na klepsoun to pio magiko prwtathlhma ever! H pae na prostatepsei thn omada giati oute fetos paei kala to pragma

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad