Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο "βόθρος" της Τρούμπας δεν εχει πάτο ούτε απώπατο

     


     Για πολλοστή φορά όλη η φίλαθλη γνώμη της χώρας είδε να λειτουργεί η ασυδοσία των κάφρων στο γήπεδο της μπόχας...


    Δεν θα μιλήσουμε για την αγωνιστική κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι, αλλά για το θέατρο του παραλόγου που έγινε σε αυτό το γήπεδο βούρκος μετά τον τραυματισμό του Χουανκάρ από τεχνικό βαρελότο μεγάλου κρότου και όχι μια απλή κροτίδα που λένε διάφοροι.

    Ο Παναθηναϊκός έπραξε όπως έπρεπε, δεν θα είναι πάντα οι πράσινοι το θύμα και το καλό παιδί, όταν όλοι οι αντίπαλοι του έχουν εκμεταλλευτεί την fair play πλευρά των πράσινων, απο τη στιγμή λοιπόν που ο ποδοσφαιριστής του τραυματίστηκε και έπεσε στο γρασίδι δεν γινόταν να μείνει στο γήπεδο.

    Το αποκορύφωμα της μπόχας έγινε στα αποδυτήρια, ο γιατρός άλλαζε και ξανά άλλαζε την γνωμάτευση του, λίγα λεπτά μετά που ο Χουανκάρ πήγε με το φορείο στο ιατρείο του γηπέδου, αρχικά είπε ότι είχε πρόβλημα με την ακοή του, μετά από μια ώρα που τον εξέτασε, είπε ότι δεν είχε πρόβλημα ακοής αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει, δηλαδή τον κράτησε μια ώρα στο γήπεδο για να πει ότι έγινε προοδευτική η κατάσταση του παίχτη, για χάρη του γαύρού και τις πιέσεις που δέχτηκε. 

    Κράτησαν τον παίχτη εκεί αντί να τον στείλουν στο νοσοκομείο, ούτε κάλεσαν το ασθενοφόρο καθαρά εσκεμμένα, ενώ δεν υπήρξε για κάποιο...λόγο ασθενοφόρο στο γήπεδο όπως έπρεπε, γιατί ήξεραν πως ο παίχτης είχε ζημιά, να περάσει η ώρα ώστε η κώφωση να υποχωρήσει, αυτό όμως δεν έγινε. Ο ανεκδιήγητος γιατρός δεν υπέγραψε ούτε την γνωμάτευση, καθώς δεν είχε τα ιατρικά εργαλεία του για την ακριβή εξέταση του παίχτη.

    Ο διαιτητης που αποχώρισε και αυτός μετά τα όσα έγιναν με τον Χουανκάρ, δεν γύρισε ποτέ να λήξει τον αγώνα γιατί δεν υπήρχαν ούτε οι συνθήκες ούτε ο παίχτης του Παναθηναϊκού είχε την υγεία του.

    Για τα ψέματα που ακούστηκαν μετά, γελάει όλος ο κόσμος,ο Βαγγέλας είπε ότι δεν έχει δει ποτέ το γιατρό, ενώ έχουν βγει φωτογραφίες και τον έχουν βραβεύσει για την προσφορά του..... Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι άλλο.

    Τη επόμενη μέρα στο φύλο αγώνα ο διαιτητής κατέρριψε τα ψέματα των γαύρων ότι δεν είδε τίποτα, αντίθετα λέει ότι είδε τον Χουανκάρ στο χορτάρι μετά από ρίψη κροτίδων οπαδών της γηπεδούχου σε παίκτες του Παναθηναϊκού.

    Στην πρωτοβάθμια της λίγκας, η πρόεδρος, μια γυναίκα κυρία με "Κ" κεφαλαίο, αποφάσισε, 0-3 υπέρ του Παναθηναϊκού, -1 στους γηπεδούχους και 2 αγωνιστικές χωρίς κόσμο!

    Λίγες μέρες μετά, δημοσιεύθηκε και το σκεπτικό της απόφασης, το οποίο είναι κόλαφος και ξεκαθαρίζει τα πάντα για τον τραυματισμό του Χουανκάρ, με βάση και την διευκρίνιση του Ιταλού διαιτητή, αλλά και τα ευτράπελα του γιατρού έσβηνε-έγραφε ότι του έλεγαν οι γηπεδούχοι, για να πέσουν στα μαλακά. Θα μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων και ντροπή αν δεν μείνει η πρώτη απόφαση ίδια.

    Ο Παναθηναϊκός ζητά την τιμωρία για τα όσα έγιναν, βάση ΚΑΠ και τίποτα άλλο! Αν δεν γίνει βρώμικη μεθόδευση, ο Παναθηναϊκός θα δικαιωθεί!!!

     Editorial: (greenarea team)

    3 σχόλια:

    1. EPITELOUS XANA ARTHRO PAIDES! H DYNAMIKH ARTHROGRAFIA SAS ELEIPSE!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς πως θα αλλάξει η πρώτη απόφαση, είναι τόσο καθαρή που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν! Δεν γίνεται να δικαιωθεί το ψέμα και όχι η αλήθεια! Η φωνή μας είστε εσείς παιδιά μέσα από τα άρθρα σας!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@Τ@ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΊΟ ΜΠΆΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΎ! ΜΕ ΤΟ ΔΊΚΙΟ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad