Header Ads

  • Breaking Green News

    Έχουν μαζευτεί πολλά τα λάθη και πρέπει να μπει ένα τέλος πριν είναι αργά

     


    Τα αρκετά λάθη που δεν μπορούν να μειωθούν και στοιχίζουν βαθμούς στον Παναθηναϊκό σε κρίσιμους αγώνες...


    Η διακοπή δυστυχώς δεν έκανε καλό στους πράσινους, λίγοι ήταν σε ένα ακόμα  δύσκολο παιχνίδι , αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη, αν και ήταν κλεισμένος πίσω από το μισώ γήπεδο, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των παιχτών του Γιοβάνοβιτς και νίκησε 2-0.

    Μέχρι το 35' λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός είχε την απόλυτη υπεροχή, έφτασε να έχει μέχρι και 70% κατοχή, χωρίς όμως ουσία, η φάση στο 21' το τετ α τετ του Ιωαννίδη που αστόχησε, αν και παρεμποδίζεται, ήταν η πιο καθοριστική, γιατί θα άλλαζε όλο το ματς, δεν έγινε και το πλήρωσε, μετά απο τραγικό λάθος του Μπρινιόλι στο 41' λεπτό. Λίγα λεπτά μετά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Μπέρναρντ (είχε ακόμα μια στο 37') χάνει μοναδική ευκαιρία για ισοπαλία, μη σουτάροντας σωστά και η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, επίσης σημαντική ευκαιρία.

    Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί οι πράσινοι να έδειχναν αποφασισμένοι, η ανάπτυξη τους ήταν λάθος, όλοι σχεδόν μπροστά, στην προσπάθεια για γκολ, γίνεται το λάθος και οι γηπεδούχοι στη αντεπίθεση, αργές οι επιστροφές των μπακ του Παναθηναϊκού, αφού σε μια στιγμή ήταν περισσότεροι παίχτες του Άρη στην περιοχή του Μπρινιόλι, παρά οι πράσινοι, σε έναν όχλο παιχτών ο Μπρινιόλι αρχικά αποκρούει το σουτ του Μορόν, όπου οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν τη μπάλα, ο Μενέντες σκοράρει στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία αφού η κάλυψη των πράσινων ούτε σε αυτή τη φάση ήταν σωστή.

    Το δεύτερο γκολ αποσυντόνισε τον Παναθηναϊκό, που παλεύοντας τόσο με τον Σπόραρ, όσο και με τον Τζούρισιτς δεν σκόραρε, αφού η άμυνα των γηπεδούχων ήταν κλειστή παρά τα δύο γκολ υπέρ τους.

    Όπως φαινόταν από την αρχή το ματς αυτό θα πήγαινε στο ένα γκολ ή σε μοιραίο λάθος, το δεύτερο καθόρισε και το παιχνίδι, αυτό που έκανε ο Μπρινιόλι, ήταν απαράδεκτο, δεν έδειχνε καμία συγκέντρωση, επίσης οι πίσω μπάλες στον Μπρινιόλι ενώ ο αντίπαλος πίεζε, ήταν λάθος και σε αυτό φέρει ευθύνη και ο Γιοβάνοβιτς που ζητούσε ανάπτυξη επίθεσης αρχή από τον Ιταλό, ενώ θα μπορούσε καλύτερα να γεμίζει με μακρινές μπαλιές ακριβείας, αποφεύγοντας το ρίσκο σε αυτό το παιχνίδι, τελικά πήγαν όλα λάθος.

    Λάθη αρκετά έχουν μαζευτεί στα τελευταία κρίσιμα ματς που ο Παναθηναϊκός ήθελε νίκες και αυτοκτόνησε μόνος του, αυτα είναι τα δύο με την Ρεν, ώντας καλύτερος ο Παναθηναϊκός και στα δύο έχασε από τραγικά λάθη και χειρισμούς του προπονητή και των παιχτών, ειδικά το ματς στη Γαλλία, με τον αντίπαλο με 10 παίχτες από πολύ νωρίς και δέχθηκε δύο τέρματα μάλιστα, από λάθη παιδικά της άμυνας και του Μπρινιόλι.

    Ο Ιταλός γκολκίπερ εδώ και ένα μήνα δεν έχει το μυαλό του στα παιχνίδια, καθόλου συγκεντρωμένος, κάνει δύο παιδαριώδη λάθη σε κρίσιμα παιχνίδια, το ένα για πρόκριση και το άλλο στο πρωτάθλημα για την διατήρηση του +4, πλέον και στα δύο τα πράγματα είναι στην πίεση ξανά, αφού στην Ευρώπη θέλουμε νίκη ή βαθμό στη Βιγιαρεάλ και νίκη ότι και αν γίνει στο τελευταίο με την Μακάμπι, ενώ μετά τη γκέλα ολκής στο Βικελίδης, έφερε όλους τους συνδιεκδικητές στον 1 βαθμό, με την πίεση μεγαλύτερη στα επόμενα παιχνίδια.

    Σαφώς επιδέχεται αυστηρή κριτική και ο Γιοβάνοβιτς για τα παραπάνω τρία παιχνίδια, όπως και το αρνητικό σερί 7 παιχνιδιών με ομάδες της πρώτης πεντάδας χωρίς νίκη. Ο ίδιος δείχνει να προσεγγίζει εντελώς λάθος τα κρίσιμα παιχνίδια, με βάση το αποτέλεσμα που είχαν αυτά για τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να αλλάξει και αυτός κάποια πράγματα στην ανάπτυξη επιθετικά, το passing game δεν βοηθάει σε όλες τις περιπτώσεις, κουράζει και χάνεται χρόνος χωρίς ουσία, γίνονται ευκαιρίες αλλά δεν υπάρχει γκολ, ενώ οι παίχτες δεν σουτάρουν ακόμα και όταν έχουν ορατότητα στο τέρμα από κοντινή απόσταση, γιατί οι εντολές τους είναι η πάσα για πιο "σίγουρο γκολ", αυτό δεν δείχνει να αποδίδει πάντα, ειδικά στα κλειστά ματς, ακόμα αποτελεί σκάνδαλο η μη χρήση του Γερεμέγιεφ, ο οποίος σε δύο παιδιά που χρησιμοποιήθηκε σκόραρε, έχει το γκολ, παρ όλα αυτά επιλέγει τον Σπόραρ, ο οποίος δυσκολεύεται γενικώς και στα εύκολα, ενώ για να σκοράρει πρέπει να υπάρχουν πολλές συγκυρίες υπέρ του, αυτό όμως δεν είναι βασικό προσόν για έναν φορ ομάδας που διεκδικεί πορείες και τίτλους.

    Οι πράσινοι με αυτά τα λάθη αδικούν τους εαυτούς τους, πρώτα πρέπει να τα διορθώσει ο προπονητής όπως και τα δικά του, τα οποία εξοργίζουν και χαλάνε τη διάθεση του κόσμου, δεν μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη σε καμία περίπτωση, εδώ που έχει φτάσει το πράγμα, απαιτείται συγκέντρωση σε άμυνα και τερματοφύλακα και δημιουργία με ευστοχία επιθετικά, αυτό είναι υποχρέωση από όλους!

    Οι διακοπές για όλους έχουν τελειώσει στην ομάδα, τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν πολλά, τα ψέματα τελείωσαν!

    Editorial: (greenarea team)

    2 σχόλια:

    1. Συγχαρητήρια για το άρθρο παιδιά, βάζετε σε σωστή βάση τη ζημιά που έγινε! Πρέπει να δει ο Ιβάν τι θα κάνει γιατί έχει ευθύνες!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Τα λάθη είναι πολλά τα είδαμε και στη Βιγιαρεάλ! Αν δεν σοβαρευτούν θα χαθεί και το πρωτάθλημα και η Ευρώπη.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad