Header Ads

  • Breaking Green News

    Καλπάζει με 4/4 και κοιτάει ακόμα ψηλότερα (Vid)



    Ένας Παναθηναϊκός που γουστάρουμε, επιθετικός με σαφή βελτίωση και στις δύο πλευρές του παρκέ...


    Με την αύρα του κόσμου να κοχλάζει και οι παίχτες να ακολουθούν το ρυθμό και αυτοί από την μεριά τους στο παρκέ, έκαναν τρομερό επιθετικό κρεσεντο κόντρα στη Βαλένθια, αφού σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο 49 πόντους κόντρα σε μια φύση αμυντική ομάδα που είχε δυσκολέψει αρκετά τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, δεν τις έβαζαν πάνω από 80 πόντους, δείγμα αμυντικής ομάδας και χαμηλού σκορ, όταν μιλάμε για δύο ομάδες επιθετικές.

    Επιθετική βεντάλια από τον Αταμάν, με τους παίχτες να σκοράρουν εύκολα από τα 6,75 στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια, αυτό το στοιχείο έδωσε και την μεγάλη διαφορά επί των Ισπανών.

    Από το 25' λεπτό και μέχρι το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου, η ευστοχία άφησε τους πράσινους, η διαφορά μειώθηκε από το +20, αναμενόμενο η Βαλένθια να έπαιζε άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, έγιναν και κάποια λάθη βεβιασμένα, με αποτέλεσμα να χάσουν και την ψυχραιμία τους, η κούραση έκανε και την εμφάνιση της, επομένως η διαχείριση αυτή έφερε και το κακο εν μέρη 3ο δεκάλεπτο.

    Στο 4ο δεκάλεπτο, οι παίχτες του Αταμάν, επέστρεψαν στα καλά στάνταρντ επιθετικά και κυρίως αμυντικά, με τα ριμπάουντ να δίνουν τις λύσεις, όταν κάποια στιγμή η διαφορά έφτασε και στο -11, τα κρίσιμα σουτ από Μήτογλου και τον τρομερό ξανά Λεζόρ, έφτασαν τη διαφορά στο +17 και το τελικό 90-73.

    Αυτά τα σκορ κοντά στους 90+ είναι και τo αγαπημένο σκορ του κόουτς Αταμάν, δύσκολα χάνουν οι ομάδες του σε αυτό το σκόρ, ήταν σε γενικές γραμμές ίσως το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας φέτος.

    Ποίοι παίχτες του Παναθηναϊκού Aktor ξεχώρισαν στο παιχνίδι:
     
    Αρχηγική εμφάνιση από τον Σλούκα, μεγάλη διάθεση στο παρκέ, με 12 πόντους, 9 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο.

    Ο Λεζόρ ήταν οδοστρωτήρας, με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ.

    Ξανά κομβικός ο Ντίνος Μήτογλου, με νεύρο και διάθεση, 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα.

    Το αλάνθαστο κομπιούτερ του Αταμάν, ο Γκράντ, με 13 πόντους, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο.

    Ο Μάριος Γκριγκόνις, είναι πανταχού παρών, βοήθειες παντού, 11 πόντους και 4 ριμπάουντ.

    Ο Ματζούκας έκανε την εμφάνιση του ξανά σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι, με 9 πόντους.

    Με το 4/4 ο Εξάστερος, πάτησε τετράδα με 6-4 στη βαθμολογία και πλέον πάει να χτυπήσει νίκες εκτός έδρας, όσο δύσκολες και αν είναι οι έδρες, όπως της Παρτιζάν.

    Κλείνοντας, δεν γίνεται να μην κάνουμε αναφορά στον απίστευτο κόσμο του Παναθηναϊκού, φανταστική Θύρα 13, τραγούδι 40 λεπτά, γίναν ένα με τους παίχτες στο παρκέ, φάνηκε και μετά τη λήξη του αγώνα αποθεώθηκαν και χειροκροτήθηκαν.

    Video:


    Editorial: (greenarea team)


    1 σχόλιο:

    1. Έτσι δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα! Για εμένα η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, έχει πολλά περιθώρια να φτιάξει την εικόνα της καλύτερα, περιμένουμε και τους τραυματίες.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad