Header Ads

  • Breaking Green News

    Η απόδραση απο την παγίδα στη Λαμία και το κλάμα των άλλων

     Ο Trifilatos γράφει για το σημαντικό διπλό στη Λαμία: Οι πράσινοι με πείσμα και χαρακτήρα νικητή, πέρασαν διά πυρός και σιδήρου με 1-2 από τη Λαμία...



    Σίγουρα η απόδοση των πράσινων δεν ήταν και η καλύτερη είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, λογικό το μυαλό τους να ταξίδευε και στη Ρέν, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά συμβαίνει σε αυτό το επίπεδο, οι παίχτες στο τέλος όμως μίλησε η ψυχή τους, αφού η νίκη αυτή στο φινάλε της αγωνιστικής, βάση και των αποτελεσμάτων που είχαν οι άλλοι τρεις "μεγάλοι", μαρτυρά την τεράστια αξία τής.

    Το παιχνίδι αυτό ήταν παγίδα αγωνιστικά και όχι μόνο, η Λαμία τού Λεωνίδα Βόκολού στο πάγκο και του Καρλίτος στην επίθεση αλλά και του υπόλοιπου ρόστερ, έχουν παρουσιάσει θετικό πρόσωπο, κάτι που φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Μια σκληροτράχηλη ομάδα, που δεν αφήνει χώρους στο αντίπαλο, επίσης παίζει και πολύ δυνατά στα μαρκαρίσματα, με πολλά από αυτά στα όρια της κίτρινης (όλοι θυμόμαστε τι έγινε πέρσι και τους τραυματισμούς που είχαμε...), ο διαιτητής πάλι ήταν ανεκτικός σε πολλά από αυτά τα μαρκάρισμα.

    Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Μανούχος και το var έκαναν πάλι τη δουλειά τους...κατά του Παναθηναϊκού, αφού στο 83' λεπτό σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα και το σκορ στο 1-1, αποβάλει τον Αραο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μαρκάρισμα που δεν αγγίζει καθόλου τον αντίπαλο, μάλιστα αρκετά εκατοστά μακριά το πόδι του. Μια απόφαση που φάνηκε περίεργη, γενικώς η διαιτησία του Μανούχου στο β' ημίχρονο ήταν περιέργως κατά του Παναθηναϊκού ενώ στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε 50-50, ίσως το υστερόγραφο στο τέλος του άρθρου μας εξηγεί και το γιατί...

    Το σχέδιο τους όμως πήγε κουβά, ο Παναθηναϊκός έβγαλε νεύρο και εγωισμό, ήθελε το δεύτερο γκολ και το πέτυχε μετά από εξαιρετική σέντρα του πολύ καλού Μπερνάρντ, στον Σπόραρ, με τον Σλοβένο να πετυχαίνει ένα δύσκολο γκολ με κεφαλιά, το 1-2 έφερε χαρά σε όλους στο γήπεδο, έπαιζαν για τον Αράο και την άδικη αποβολή του. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί οι παίχτες του Γιοβάνοβιτς, σε μια εξαιρετική αντεπίθεση, μακρινή με κάθετη μπαλιά του Αιτόρ, στον φορμαρισμένο Παλάσιος, περνάει ωραία από αριστερά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και αυτός τον ανατρέπει καθαρά. Στην εκτέλεση αντί να γίνει το 1-3, ο Σπόραρ τη βγάζει εκτός, από το καλό μπορεί  να σου κάνει και το χειρότερο αυτος ο παίχτης, δείχνει πως το περσινό σοκ με το Βόλο στο τέλος δεν το έχει ξεπεράσει εντελώς, κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα.

    Αυτόν τον χαρακτήρα νικητή θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε αγώνα, έδωσε χαρά στο κόσμο που το έβλεπε από την τηλεόραση, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, κόντρα σε όλους και όλα. Πόνεσε πολλούς αυτό το διπλό, όλοι οι αντίπαλοι πόνταραν σε γκέλα και όπως φάνηκε από την ξαφνική μεταμόρφωση του διαιτητή στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν ένα παραπάνω λόγο να το πιστεύουν, τελικώς στο φινάλε πήραν μεγάλη δόση πίκρας, αφού πάλι βλέπουν την πλάτη σας στην κορυφή!

    Ακολουθεί ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη, στη Ρέν , υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα, αφού θα έχουμε και πάνω από 1,500 οπαδούς μας στο πλευρό της ομάδας μας. Δύσκολο ματς, αλλά ακόμα και αν δεν έρθει η νίκη,  τίποτα δεν χάθηκε για τη συνέχεια στην Ευρώπη, αυτό που μετρά είναι να είμαστε κοντά στο τριφύλλι μας.

    Υ.γ. Μια απρόσμενη επίσκεψη δέχτηκε στο ημίχρονο του αγώνα στη Λαμία, ο διαιτητής Μανούχος, λένε οι "γλώσσες" στην τοπική κοινωνία της πόλης, η οποία είναι φουλ στους Παναθηναικούς, μάλιστα ο τύπος που τον επισκέφθηκε, είναι και πολιτικός παράγοντας της πόλης, γνωστός για τις φιλικές του σχέσεις με έναν πρόεδρο άλλης  ομάδας που θέλει να τον αποκαλούν και του αρέσει, με ένα όνομα αιλουροειδή. Μάλλον έτσι εξηγείται και η μεταμόρφωση του διαιτητή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Μπέρναρντ και την παρέα του.

    Υ.γ. Αυτή η τραγική εκπομπή "super κλάμα live", με το καστ παρωδία, πάλι έβγαλε τη χολή της για τον Παναθηναϊκό, για το διπλό στη Λαμία και την δήθεν εύνοια του διαιτητή, το κλάμα και η προπαγάνδα ήταν φανερή. Ντροπή για τους "Παναθηναϊκους", δημοσιογράφους που συμμετέχουν στην εκπομπή και δεν έβγαλαν μιλιά για τα όσα έλεγαν τα γνωστά αντιπαναθηναικά φερέφωνα, πραγματικά γελοίο όλο αυτό που γίνεται εκεί σε κάθε εκπομπή.

    Υ.γ. Όπως έχετε καταλάβει το greenarea επέστρεψε μετά από λίγους μήνες συνειδητής και ομόφωνης απουσίας, εξαιτίας την περσινής κλοπής του τίτλου με θύμα τον Παναθηναϊκό ξανά και την τραγική κατάληξη της ομάδας μπάσκετ τη σεζόν που πέρασε, είχαμε όλοι πολύ οργή και όπως καταλαβαίνετε, καλύτερα να μην γράφαμε τίποτα για ένα διάστημα! 
    Η αγάπη σας όμως και η αφοσίωση σε όλο αυτό που χτίσαμε μαζί σας, με εσάς τους χιλιάδες αναγνώστες από όλο τον πλανήτη που βρίσκονται Παναθηναϊκοί, δεν γινόταν να μην συνεχιστεί, εξάλλου το απαιτούσαν και οι θετικές εξελίξεις που είχαμε το καλοκαίρι και έχουμε σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ(θα έχουμε πολύ φέτος σε άρθρα...) και στα τμήματα του ερασιτέχνη που συνεχίζουν δυνατά παντού. Επίσης μέσω μηνυμάτων σας στα social pages του ιστοτόπου μας, δείχνατε την αφοσίωση σας και το ενδιαφέρον σας, ζητούσατε αρθρογραφία, τα παιδιά εκεί που έχουν την αποκλειστική διαχείριση των σελίδων, όπου σας κρατούσαν δυνατή παρέα με πολλά ποστ όλο αυτό το διάστημα, μας ενημέρωναν για το ενδιαφέρον σας, σας απαντούσαν όσο γινόταν, επιστρέψαμε και εμείς εδώ λοιπόν, φυσικά και όλοι οι αρθρογράφοι/αθλητικογράφοι, όπου τις επόμενες μέρες θα καταγράψουν και αυτοί τις απόψεις τους για τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ μας, με τον μοναδικό τους τρόπο, γιατί μόνο εδώ θα διαβάζεται άρθρα, όπως δεν τα γράφουν πουθενά αλλού, αυτό το ξέρετε χρόνια τώρα!!!


    1 σχόλιο:

    1. Μαγκιά τούς, μια έδρα που δεν θα περάσουν εύκολα οι άλλοι! Γκολάρα έβαλε ο Μπαντενοβιτς! Πρώτοι μέχρι το τέλος, γιατί είμαστε καλύτεροι.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad