Header Ads

  • Breaking Green News

    Άξιζαν και πήραν άνετα την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου

     


    Απόλυτα κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας....


    Το φτωχό 0-2 αδικεί την εικόνα του τριφυλλιού, αφού μπορούσε να λήξει και 0-5 το σκορ βάση των ευκαιριών που είχαν οι πράσινοι και στα δύο ημίχρονα.

    Με την αμυντική γραμμή του πρώτου αγώνα παρέταξε την ομάδα ο Φατίχ Τερίμ, δηλαδή τους Αγκαιντίν και Ούγκο, που δεν αποβλήθηκαν καθόλου, μάλιστα ο πρώτος έδωσε και την ασίστ με κεφαλιά στον Πέρεθ για το 0-1, είχε και μια καλή ευκαιρία  να σκοράρει ο ίδιος με κεφαλιά, ενώ στο τέρμα ήταν πάλι ο Ντράγκοβιτς που δεν δέχθηκε σχεδόν ούτε ένα σουτ.

    Ο Παναθηναϊκός από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν πιεστικός ψηλά, ανάγκασε τους γηπεδούχους να παίζουν αμυντικά με 11 παίχτες πίσω από το κέντρο, κατοχή μπάλας και διαρκής κίνηση από τους παίχτες του Τερίμ, εύκολα έφτιαχνε ευκαιρίες για γκολ, με τους Μπακασέτα, Παλάσιος, Γερεμέγιεφ, Τσέριν κ.α.

    Από τους καλύτερους στον αγώνα ο Πέρεθ ο οποίος σκόραρε πρώτη φορά από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό, ο Μπέρναρντ δημιουργούσε και μοίραζε κάθετες προς την αντίπαλη περιοχή, μια από αυτές στον Γερεμέγιεφ, πέτυχε ένα όμορφο γκολ, αλλά ακυρώθηκε ως οφ σάιτ, επίσης ο Βραζιλιάνος έδωσε την ασίστ για το νικητήριο γκολ, στον Μπλαντένοβιτς, σκόραρε με κεφαλιά, εκπληκτική εκτέλεση, λες και ήταν κλασικό φορ.

    Θα ήταν αδικία να αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός, αφού και στο πρώτο παιχνίδι, οι πράσινοι έχασαν αμέτρητες ευκαιρίες, χωρίς να βάζουμε και το πέναλντι που έχασε ο Ιωαννίδης στο φινάλε, ενώ οι αντίπαλοι σκόραραν δύο φορές με δύο επιθέσεις. Στον επαναληπτικό η κατάσταση διορθώθηκε και πέρασε στους 4 η ομάδα που ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια.

    Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός θα βρεί στο δρόμο του τον παοκ, το πρώτο παιχνίδι όμως δεν θα γίνει στις 7/2 όπως ήταν γνωστό, αλλά στις 14/2 που θα έχει λήξει και η απαγόρευση φιλάθλων στα γήπεδα, ώστε να μην υπάρχει αδικία, στον πρώτο αγώνα χωρίς φιλάθλους και στον επαναληπτικό με φιλάθλους, σωστή απόφαση, ώστε και οι ομάδες να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή.

    Το 0-2 στην κανονική διάρκεια, έδωσε την δυνατότητα στους πράσινους να μη καταπονηθούν περισσότερο με μια παράταση, αφού ήδη αρκετοί είναι στα "κόκκινα" από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

    Ακολουθεί το ντέρμπι με τον γαύρο στην άδεια Λεωφόρο, την Κυριακή, η πρόκριση να δώσει ψυχολογία σε όλους και σε συνδυασμό με κάποιες επιστροφές βασικών όπως του Ιωαννίδη να νικήσουν και να μείνουν κοντά στην κορυφή για τη διεκδίκηση του τίτλου.

    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad