Header Ads

  • Breaking Green News

    Ήταν μια νίκη του Ελληνικού ποδοσφαίρου όχι μόνο του Παναθηναϊκού

     


    Μια μάγκικη πρόκριση κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός μέσα στον Πειραιά με δύσκολες συνθήκες... 


     Με πολλούς βασικούς εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών, έπαιξε το τριφύλλι στη ρεβάνς για το κύπελλο μέσα στο Καραϊσκάκη κόντρα στον γαύρο, παρ όλα αυτά, με Παναθηναϊκή ψυχή κατάφερε να ανταπεξέλθει στα 90 λεπτά, στα 30 της παράτασης και στα πέναλτι, νίκησε με 6-7. 

     Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και στα δύο παιχνίδια, άξιζε την πρόκριση, στο δεύτερο, μέσα στην έδρα τους, οι πράσινοι είχαν τέσσερις κλασικές, με Σπόραρ, Μαντσίνι και Βέρπιτς. 

     Ο μαέστρος Φατίχ Τερίμ, εξαφάνισε τον αντίπαλο προπονητή, στη σκακιέρα των πάγκων, παρά τους νοκ αουτ παίχτες του από ενοχλήσεις και κράμπες, τις αναγκαστικές αλλαγές, έδεσε κόμπο τους αντιπάλους, χωρίς να μπορούν να κάνουν σχεδόν τίποτα, χρησιμοποίησε ακόμα και τον Αγκαιντίν, που ήρθε στην Ελλάδα τρεις μέρες πριν, ως επιθετικό, απίστευτη έμπνευση. 

     Ο Τερίμ έχει βρει και έναν παίχτη πολυδιάστατο, τον Κώτσιρα, αυτός τον εξέλιξε, τον είδαμε σε 3-4 διαφορετικές θέσεις, από μπακ μέχρι χαφ και εξτρέμ. 

     Η πρόκριση στους 8 του κυπέλλου, μέσα στο σπίτι τούς, έδωσε χαρά σε όλο τον κόσμο της ομάδας, ήταν ο τρόπος που έγινε, αλλά και σε άλλους οπαδούς άλλων ομάδων, αφού κάθε νίκη ή πρόκριση επί των γαύρων, είναι νίκη του Πολιτισμού και του Αθλητισμού, γιατί αυτοί μόνο βρωμιά έχουν προσφέρει στον Ελληνικό αθλητισμό εδώ και 30 χρόνια. Ακόμα προσπαθεί το ποδόσφαιρο μας να αποβάλει όλο αυτόν τον βούρκο που δημιούργησαν για δεκαετίες. 

     Ο Παναθηναϊκός θέλει το νταμπλ, το θέλουν οι παίχτες, το θέλει ο νικητής Τερίμ, το θέλει και ο κόσμος φυσικά, όσο δύσκολος και να είναι ο δρόμος με τους πολλούς αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με επόμενο αντίπαλο τον Ατρόμητο, η ομάδα πρέπει να σημειώσει ένα ευρύ σκορ στον πρώτο αγώνα για να ξεκουράσει βασικούς στη ρεβάνς, έχουν πιεστεί οι παίχτες και οι έστω λίγες παραπάνω ανάσες θα βοηθήσουν τους παίχτες στο βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί στο πρωτάθλημα. 

    υ.γ. Αξίζει ένα τεράστιο respect στον Γιούρι Λοντίγκιν, με τραύμα στο κεφάλι έπαιξε, έπιασε και να κρίσιμο πέναλτι στη διαδικασία.

     υ.γ Για τις τρομερές μεταγραφές που γίνονται, θυμίζουν άλλες εποχές, θα μιλήσουμε επόμενα άρθρα. 

     Editorial: (greenarea team)


    3 σχόλια:

    1. TOUS PONESE H NIKH AYTH! TERASTIOS FATIH TERIM, TOUS XEFTILISE!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Pou na erthei kai o maximovits! Trelane mas panathaaaa

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ, ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΊΤΛΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΊΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ! ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ, ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΊΖΟΥΝ! ΠΑΜΕ ΠΑΝΑΘΑ ☘️

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad