Header Ads

  • Breaking Green News

    Τρένο πάνω στις ράγες χωρίς φρένα ο Εξάστερος

     

    Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για τον Παναθηναϊκό Aktor, από νίκη σε νίκη, τελευταίο θύμα του η Παρτιζάν... 


     Ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή, κακά τα ψέματα, πήγαινε κοντά το σκορ μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο, ο Ζότς έπαιζε δυνατή κλειστή άμυνα, του βγήκε, αλλά ο Αταμάν βρήκε τις λύσεις μέσα από την άμυνα, παρά τα κλειστό ροτέισιον. 

     Στο 4ο δεκάλεπτο με βεντάλια στην άμυνα, απάντησε δυνατά, η Παρτιζάν μπλόκαρε, η επίθεση με Νάν, Λεζόρ και Μήτογλου αύξησε τη διαφορά αρχικά στους +6 πόντους, κρίσιμο το τρίποντο του αρχηγού στο 7'40" μετά +9 πόντους και τελική διαφορά +13 και τελικό σκορ 84-71! 

     Μετά από αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός βρίσκετε μόνος του στην 4η θέση, με 14/8! Ακόμα βρίσκεται 1 νίκη πίσω από την Βίρτους Μπολόνια και Μπαρτσελόνα που είναι στο 15/7. 

     Είχαμε πει σε προηγούμενο άρθρο πως αν ερχόταν η νίκη με την Παρτιζάν, η 6η θέση ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη, κρατά την τύχη στα χέρια του και κοιτάει πιο ψηλά για την 2η θέση. 

     Ένα τρομερό στατιστικο που δείχνει την φόρμα της ομάδας, στα τελευταία δέκα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός και Ρεάλ έχουν το ίδιο ποσοστό στο 8/2 νίκες/ήττες. 

     - Facts and players on game

     Ο Νάν οδηγεί το τρένο, απίστευτος ο Αμερικανός, 21 πόντους και 6/6 βολές, φωτιά στην επίθεση, συνεπείς και στην άμυνα. Από τα highlight της βραδιάς το τρελό κόψιμο του Νάν αλά ΝΒΑ πάνω στον Πονίτκα, ενώ το σκορ ήταν 51-51. 

     Ο Ντίνος Μήτογλου, σταθερός έβγαλε ψυχή ξανά, με 16 πόντους, και 7 ριμπάουντ. Τα καλάθια του έδιναν έξτρα έκρηξη και στην εξέδρα, όπως το κρίσιμο καλάθι στο 3'34" πριν το τέλος. 

     Ο Ματίας Λεζόρ, το τανκ της πράσινης επίθεσης κάτω από τη ρακέτα, είχε 14 πόντους, 4 ασίστ. Από τις στιγμές του αγώνα, το τρομερό κάρφωμα με το αριστερό του μπροστά σε 4 χέρια. Μια συγκινητική και έντονη παράλληλα σκηνή, ήταν όταν ο Γάλλος πήγε κάτω από τη θύρα 13 και χαιρέτησε τα παιδιά στο πέταλο.

     Ο αρχηγός Κώστας Σλούκας, καθοριστικός με 10 πόντους και 4 ασίστ. 

     Ο Μάριους Γκριγκόνις, έχει γίνει συνήθης μαχητής, στην φαρέτρα του Αταμάν, οπότε τον βάζει στο παρκέ, δίνει πόντους, 10 σήμερα, καί κερδίζει μονομαχίες με τους αντιπάλους. 

     Ο Τζέριαντ Γκράντ τράβηξε κουπί ξανά στην άμυνα, είχε και αεροπλανικά κοψίματα μάλιστα προς το τέλος του αγώνα, είχε 4 ασίστ και 4 κοψίματα.- 

     Μπορεί ο κοουτς να μην ήθελε να ακούει για πάρτυ πριν το παιχνίδι από τους παίχτες του, στο τέλος όμως έγινε, παράνοια από τον κόσμο σε ένα sold out 19 χιλιάδες κόσμου, οι παίχτες χόρεψαν στους ρυθμούς του "Χόρτο Μαγικό" όλοι, ο κοουτς με τίς γροθιές του ψηλά χαιρέτησε τον κόσμο σε όλες τις πλευρές του κλειστού και αποθεώθηκε. 

     Η διαιτησία ήταν αρκετά περίεργη για 3 δεκάλεπτα, οι "γκρι" εξόργισαν τον κόσμο αλλά και τους παίχτες, όπως ο Σλούκας, Λεζόρ, Γκριγκόνις σε προφανείς φάσεις, αλλά και τον Νάν, να αντιδρά έντονα. 

     υ.γ. Την επόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός Aktor, η Δευτέρα αρχίζει με το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον γαύρο, ενώ για την Ευρωλίγκα πάμε στο Βελιγράδι για το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. 


    Editorial: (greenarea team)

    2 σχόλια:

    Post Top Ad