Header Ads

  • Breaking Green News

    Ανώτερος και με γκολ αλά Playstation

    Πήγε στη Θεσσαλονίκη αποφασιστικός ο Παναθηναϊκός και με οργανωμένο παιχνίδι, επικράτησε δίκαια μέσα στην Τούμπα του παοκ...


    Το σκορ όμως αδικεί το Τριφύλλι, γιατί είχε τρομερές ευκαιρίες, το 0-1 φαντάζει λίγο, μπροστά στις οργανωμένες επιθέσεις αλά play station των πράσινων.

    Έργο Τερίμ η εμφάνιση στην Τούμπα, νίκησε τον Λουτσέσκου στην σκακιέρα των πάγκων, ίσως ήταν το καλύτερο του παιχνίδι, μετά και από αυτό στην Φιλαδέλφεια, όπου πάλι άξιζε να νικήσει.

    Το γκολ του Σπόραρ ήρθε μετά από επίθεση σεμινάριο, ξεκίνησε από τον εξαιρετικό Νταγκόφσκι, έγιναν 11 πάσες συνολικά. Ακόμα οι πράσινοι είχαν και άλλους τέτοιους συνδιασμούς, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

    Ήταν το πρώτο βήμα για την πρόκριση, υπάρχει η ρεβάνς στην κατάμεστη Λεωφόρο. Οι παίχτες να μην παρασυρθούν από την όντως ανώτερη εμφάνιση, υπάρχει όμως παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο (αν δεν αναβληθεί η αγωνιστική) με τη Λαμία, γιατί είπαμε καλό το Κύπελλο, αλλά πρώτος στόχος το πρωτάθλημα.

    Μέσα σε δύσκολες συνθήκες, η νίκη του Παναθηναϊκού, εχθρική ατμόσφαιρα γενικά όπως πάντα, αλλά και η διαιτησία ήταν απαράδεκτη, ο Ολλανδός έπαιξε 60-40 έδρα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις 100-0, στην φάση έντασης μεταξύ Τάισον και Μπακασέτα, ο πρώτος πιάνει τον δεύτερο από το λαιμό και του ρίχνει μπατσες πλαϊνά στο λαιμό, ο διαιτητής αντί να ρίξει κόκκινη στον Τάισον και κίτρινη στον Μπακασέτα, δείχνει κόκκινη και στους δυο.

    Η φάση όμως που προκαλεί εντυπώσεις αρνητικές, δείχνει και την τάση του διαιτητή και όλης της διαιτητικής ομάδας, στην φάση με τον Μπλαντένοβιτς, στο πλάγιο, ο Μπράντον, ενώ είναι στον πάγκο, πιάνει και τραβάει τον Μπλαντένοβιτς, τον ρίχνει κάτω για να μην μπει στο γήπεδο να μαρκάρει. Οι κάμερες τα έδειξαν όλα, ο Ολλανδός διαιτητής ρωτάει τον τέταρτο Παπαδόπουλο, τι έγινε και ποιός τράβηξε τον Μπλαντένοβιτς, ο Παπαδόπουλος δείχνει το  Ζίβκοβιτς, τον δεύτερο δηλαδή γκολκίπερ του παοκ, λάθος παίχτη έδωσε ο Παπαδόπουλος, ενώ το βαρ έπρεπε να επέμβει, γιατί ήταν για κόκκινη κάρτα ο Μπράντον και όχι κίτρινη που έδωσε στον Ζίβκοβιτς, το ακόμα πιο τρελό, ανεξήγητα έδωσε κίτρινη στον Μπλαντένοβιτς χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί.

    Ετοιμάζετε μια όμορφη ατμόσφαιρα από τον κόσμο το Σάββατο στη Λεωφόρο στο παιχνίδι με τη Λαμία που θα είναι sold out, θα αποθεώσει τον προπονητή και τους παίχτες για την πορεία που έχουν μέχρι τώρα, αφού θα είναι και το πρώτο παιχνίδι με οπαδούς μετά από δύο μήνες, η ομάδα έχει λείψει στον κόσμο.


    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad