Header Ads

  • Breaking Green News

    Η νίκη στον Πανσερραϊκό να γίνει ορμητήριο για τη συνέχεια

     


    Ένας κυνικός Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα και επιβλητικά 0-3 από την έδρα του Πανσερραϊκού...


    Παρά τις πολλές αλλαγές βασικών ο Φατίχ Τερίμ, το ρίσκο που πήρε, όσοι αγωνίστηκαν τον δικαίωσαν και με το παραπάνω, όπως και οι αλλαγές, το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν 0-5.

    Το να νικάς τόσο εύκολα σε μια έδρα σαν του Πανσερραϊκού του Γκαρσία, δείχνει πως ο Παναθηναϊκός και οι παίχτες του, προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε δυσκολία, σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων, ακόμα και με βαθύ ροτέισιον που όλους μας εξέπληξε με την αρχική 11αδα, πιστεύει ο κόουτς και το τονίζει συνεχώς, πως όσοι είναι στην ομάδα, ανά πάσα στιγμή πρέπει να είναι έτοιμοι να προσφέρουν, αυτό είναι και το σωστό.

    Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, ο Τερίμ θέλει να περάσει ένα άλλο στιλ παιχνιδιού, να κυριαρχεί, πίεση ψηλά, ένταση, το βλέπουμε βήμα βήμα και αγώνα με αγώνα, δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλει, το δήλωσε και ο ίδιος στη συνέντευξη τύπου, όταν γίνει, σαφώς θα δούμε καλύτερο Παναθηναϊκό σε όλες τις γραμμές.

    Η κινητήριος δύναμη του Παναθηναϊκού στις Σέρρες, ήταν ο Μπέρναρντ, είχε δύο ασίστ, αλλά όχι μόνο, συμμετείχε σε κάθε επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, πρόσφερε ωραίες ενέργειες, δείχνει ευδιάθετος, παρά την αποχώρηση του το καλοκαίρι, αυτό τον τιμά.

    Ξεχώρισε για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Παλάσιος, ο Αργεντινός γύρισε πιο αποφασιστικός και δημιουργικός από ότι πριν τον τραυματισμό, ο Τερίμ τον πιστεύει και αυτός τον επιβραβεύει.

    Το μεγάλο κέρδος από τη νίκη αυτή, είναι η ξεκούραση πολλών που είχαν φτάσει στα "κόκκινα" από τα ντέρμπι του προηγούμενου μήνα, ενώ ακολουθεί την Τετάρτη ο πρώτος αγώνας ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με τον παοκ εκτός έδρας.

    Οι πράσινοι έχουν στα πόδια τους να φτάσουν στην κορυφή πριν τα play off , αφού έβγαλαν μια έδρα όπως οι Σέρρες, έχουν τρία εντός και ένα τελευταίο στην κανονική διάρκεια με τον όφη.

    Αυτή τη στιγμή είμαστε, ένα βαθμό από την κορυφή, μετά την ισοπαλία των δικέφαλων στη Θεσσαλονίκη, ως μόνοι δεύτεροι, έχοντας και καλύτερο πρόγραμμα στη συνέχεια, το διπλό αυτό στον Πανσερραϊκό να γίνει ορμητήριο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μέχρι το φινάλε, με σοβαρές πιθανότητες να είμαστε στην κορυφή ξανά.

    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    1. Η Λαμία θέλει προσοχή, μην την πατήσουμε τώρα που πάνε στην τελική ευθεία

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad