Header Ads

  • Breaking Green News

    Το εκπληκτικό στατιστικό του Γερεμέγιεφ

     


    Είναι ο πιο αδικημένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, κυρίως επί εποχής Γιοβάνοβιτς...


    Έχει καταφέρει όμως να εκθέσει πολλούς με τις εμφανίσεις του, πρώτα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που αναγκάστηκε να τον χρησιμοποιήσει όταν είχε έλλειψη από φορ, όταν δηλαδή έλειπε ο αγαπημένος του Σπόραρ, τότε ο Άλεξ Γερεμέγιεφ τον δικαίωσε αλλά και τον έκθεσε παράλληλα, αφού όταν έμπαινε αλλαγή σκόραρε, ξεκίνησε από εκείνο το ντέρμπι Παναθηναϊκός-παοκ, αυτός έκανε το 2-2 στις καθυστερήσεις, μετά όσες φορές τον χρησιμοποίησε έβαζε γκολ.

    Τώρα με τον Φατίχ Τερίμ στο πάγκο, ο Γερεμέγιεφ, παίζει τακτικά, αφού ο κόουτς τον εκτιμάει και βλέπει την δεινότητα που έχει στο σκοράρισμα, για πολλούς πλέον είναι ο δεύτερος φορ της ομάδας.

    Το greenarea ήταν το πρώτο από την πρώτη μέρα που τόνιζε, ότι δεν έπρεπε να δωθεί δανεικός στον Λεβαδειακό, είχε θέση πέρσι στην ομάδα, αποδείχτηκε απ' την πολυ μικρή συγκομιδή γκολ που είχαμε, αν ήταν ο Γερεμέγιεφ θα σκόραρε πιο εύκολα πέρσι σε πολλά παιχνίδια που ο αντίπαλος έπαιζε κλειστά.

    Σήμερα, που γράφουμε αυτό το άρθρο, δηλαδή πριν το παιχνίδι με τη Λαμία στη Λεωφόρο, μαζί με αυτό 4 πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, ο Γερεμέγιεφ έχει ένα εκπληκτικό στατιστικό που δεν έχει κανείς στην Ελλάδα.


    •Έχει 6 γκολ σε περίπου 210 συνολικά λεπτά συμμετοχής, από όλους τους αγώνες που συμμετείχε στο πρωτάθλημα (δεν συμπεριλαμβάνεται η περίοδο που ήταν στο Λεβαδειακό).

    •Έχει 8 σουτ στην εστία μόνο, κανένα άουτ, από τα οποία όπως γράφουμε πιο πάνω, μπήκαν 6 γκολ.

    • Τα περισσότερα γκολ ήταν με μια επαφή.

    • Δεν έχει εκτελέσει κανένα πέναλντι.

    Είναι απίστευτη η ευστοχία του, στην Ελλάδα δεν υπάρχει φορ να έχει καταφέρει τόσο μεγάλη ευστοχία στο γκολ, ούτε στην Ευρώπη μπορεί να υπάρχει κάτι αντίστοιχο, αν αναλογιστούμε πως στην ουσία σε ιεραρχία είναι τρίτος φορ στην ομάδα.

    Δεν γίνεται ο πρώτος σκόρερ του Σουηδικού πρωταθλήματος με 18 γκολ, να μην είχε έφεση στο σκοράρισμα, μάλιστα τα δικά του γκολ, έδωσαν τον τίτλο πρόπερσι στη Χάκεν, παίζοντας και στα προκριματικά του Champions League.

    Ευχόμαστε ο Γερεμέγιεφ να σκοράρει όσες περισσότερες φορές γίνεται φέτος, τα γκολ του θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην κατάληξη της χρονιάς.


    Editorial (greenarea team)

    3 σχόλια:

    1. Πολύ σωστά παιδιά, ο Γιοβάνοβιτς έχει μεγάλη ευθύνη, πέρσι με τα γκολ που έχασε ο Σπόραρ θα είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα αν έπαιζε ο Γερεμέγιεφ, πολλά από αυτά που έχασε ο Σπόραρ ήταν και εύκολα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ο ανθρωπος ειναι σεντερφορ που δεν βρισκεις ευκολα.θεωρω για Ελλαδα εαν μεινει,θα γραψει ιστορια σε λιγα χρονια.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad