Header Ads

  • Breaking Green News

    Κόουτς μελέτησε κάθε αντίπαλο και μην υποτιμάς κανέναν

     


    Η λογική του Φατίχ Τερίμ, κοιτάω την ομάδα μου και όχι τον αντίπαλο πως παίζει, δεν είναι κατάλληλη την δεδομένη στιγμή που ήρθε στον ομάδα...


    Αυτό μπορεί να ακούγεται σωστό, αλλά ήρθε εν μέσω της σεζόν, χωρίς να κάνει ο ίδιος προετοιμασία, δεν έκανε της μεταγραφές του καλοκαιριού. Τον Γενάρη που ήρθε, δεν γνωρίζει καλά τους παίκτες, προσπαθεί να περάσει ένα δικό του αγωνιστικό σύστημα και πλάνο με παίχτες που δεν είναι δικοί του.

    Επίσης ήρθε σε ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα γενικά και ειδικά, δεν γνωρίζει τις ομάδες, όχι μόνο τις μεγάλες, αλλά τις μεσαίες και τις πιο μικρές, θεωρητικά πάντα.

    Το να μην μελετάει με το επιτελείο του, που είναι και αρκετό, πριν από κάθε αγώνα, τις μεσαίες ομάδες ή τίς μικρές ομάδες επιπέδου Λαμία, Κηφισιάς κλπ, δείχνει ότι τις υποτιμάει, ενώ παράλληλα είναι άγνωστες σε αυτόν χωρίς να τις μελετήσει, τις αδυναμίες τους ή τις όποιες δυνατότητες έχουν, ενώ όλες αυτές μελετάνε τον Παναθηναϊκό, για αυτό τον μπλόκαραν στα τελευταία δύο παιχνίδια, με κακές συνέπειες για την ομάδα, αφού αντί για πρώτοι με +2 από την κορυφή, έχουμε φτάσει στο -3 από την κορυφή και +2 από την τέταρτη θέση.

    Ο Τερίμ μελετάει μόνο τις άλλες τρεις μεγάλες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και αυτό το έχει περάσει και στους παίχτες, λάθος, τους είδαμε τους περισσότερους, στα δύο τελευταία παιχνίδια, να σνομπάρουν τους αντιπάλους τους, την κατάληξη όλοι την είδαμε...

    Ούτε ο Πέπε Γκουαρντιόλα, δεν σνομπάρει αντιπάλους, είτε τη λένε Μπόλτον, είτε Άρσεναλ, είτε Λούτον.

    Η ομάδα έχει χάσει την ένταση που είχε στην αρχή επι Τερίμ, εννοείτε πως υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί βασικοί εδώ και ένα μήνα, φυσικά αλίμονο αν μείνουν μόνο στην πρόκριση του τελικού, ο οποίος αργεί και δεν είναι τίποτα σίγουρο για την κατάκτηση, άρα επιβάλεται αφύπνιση, ΧΘΕΣ!


    Editorial: (greenarea team)

    2 σχόλια:

    1. Ο κοουτς είναι δεδομένα καλός και αναμφισβήτητα έμπειρος. Νομίζω πρέπει απλά να έχει πλήρη ενημέρωση από άνθρωπο της διοίκησης για το τι επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. παράγκες, κόντρες, άρματα κτλπ και αναλόγως να προετοιμάζει την ομάδα βασικά ψυχολογικά και νοητικά. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad