Header Ads

  • Breaking Green News

    Κρατάει τους 3 βαθμούς και τo καλό πρώτο ημίχρονο (Vid)

     


    Η καμπάνα της διοίκησης και το κράξιμο του κόσμου, έφερε τους πράσινους σε μια καλύτερη εικόνα κόντρα στον Άρη σε αντίθεση με τους δύο τελευταίους αγώνες...


    Δεν θα σας γράψουμε για την ομαδάρα που "έκοβε και έραβε" στο γήπεδο, όπως ίσως διαβάσετε αλλού, αλλά για μία καλή εικόνα της ομάδας κυρίως στο πρώτο μισάωρο, όπου θα μπορούσε να ήταν 3-0 το σκορ.

    Η ένταση σε αυτό το χρονικό διάστημα, ήταν σε καλό τέμπο, πίεση ψηλά, γρήγορες μεταβάσεις της μπάλας  προς την αντίπαλη περιοχή, πιέζοντας τα στόπερ και μπακ της αντίπαλης ομάδας, αυτό έκανε στο 1-0 μετα από μπαλιά του Ιωαννίδη και εκπληκτικό τελείωμα του Τάσου Μπακασέτα, ήταν το δεύτερο γκολ με την πράσινη φανέλα.

    Χάθηκαν ευκαιρίες με τον Μπέρναρντ, είχε όλο το χρόνο και οπτικό πεδίο να σκοράρει αλλά την έστειλα πάνω από τα δοκάρια, όπως ευκαιρία είχε και εξίσου καλός Παλάσιος, ενώ στο 17' λεπτό ο Ιωαννίδης είχε δοκάρι μετά από σκαφτό σουτ.

    Στο δεύτερο ημίχρονο το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, χωρίς βέβαια να κινδυνέψει ιδιαίτερα. Σκόραρε νωρίς  το 2-0 μετά από εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη, το οποίο ήταν καθαρό, είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν μπορούσε να βγάλει συνδιασμούς στο τρανζίσιον, κρατούσαν παραπάνω τη μπάλα, ενώ δεν άλλαζαν καλά τη μπάλα σε κοντινές αποστάσεις, σε υπερβολικό βαθμό το έκανε ο Ιωαννίδης, έκανε παραπάνω τρίπλες, ενώ αν έδινε πιο γρήγορα την πάσα στον χώρο θα γινόταν και άλλες κλασικές για γκολ.

    Ένας ωραίος συνδυασμός δημιουργικά βγήκε με τον Αράο, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα λίγα λεπτά πριν στα χαφ, στο 88' λεπτό, σούταρε χαμηλά και δυνατά, έδιωξαν όμως οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων πάνω στη γραμμή, κυριολεκτικά.

    Η όποια βελτίωση της ομάδας, ήρθε από τα χαφ, οι επιστροφές Τσέριν και Μπέρναρντ, έφεραν τρεξίματα και κίνηση στη μεσαία γραμμή από τον πρώτο και φαντασία και δημιουργία επιθετικά από τον δεύτερο. Ενώ και ο Ζέκα ήταν πολύ καλός όσο αγωνίστηκε, έτρεχε και μάρκαρε παντού.

    Το αμυντικό δίδυμο Ούγκο και Αγκαιντίν ακόμα δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, υπήρχαν στιγμές που ο Άρης βρήκε χώρους στην αντεπίθεση, υπάρχει και μια φάση στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όπου το σκορ ήταν 1-0, ρευστό ακόμα, αλλά η ομάδα ευτυχώς δεν το πλήρωσε ξανά όπως με Λαμία και Κηφισιά.

    Στην επίθεση το πρόβλημα παραμένει, δεν υπάρχει το εύκολο σκοράρισμα, ενώ γίνονται φάσεις για γκολ, οι παίχτες ψάχνουν το κάτι εξεζητημένο και χάνουν εύκολα γκολ όπως για παράδειγμα αυτό με τον Μπέρναρντ, ενώ μια απλή κίνηση ή πλασέ αρκεί για να σκοράρουν, αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα στα πλέι οφ, αν δεν βελτιωθεί, πρέπει να γίνουν πιο απλοί οι πράσινοι, στα τελικά σουτ, ειδικά όταν το σκορ είναι ρευστό, ακόμα και το 2-0 δεν είναι αρκετό, γιατί ένα γκολ του αντιπάλου μπορεί να κάνει ροντέο το κάθε παιχνίδι.

    Δεν χρειάζεται υπερβολική διάσταση σε ότι έγινε σε αυτόν τον αγώνα, οι πράσινοι είναι στην τρίτη θέση ακόμα, μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους σε δύο ματς που ενώ νικούσαν, πέταξαν 4 βαθμούς, ο κόσμος θέλει πρωτάθλημα και η εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα που μιλάμε δεν εμπνέει σιγουριά για το μέλλον, μακάρι να τα καταφέρει και να γυρίσει την κατάσταση στα πλέι οφ, όμως πριν αρχίσουν αυτά έχει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κρήτη με τον όφη του Δέλλα, έναν αντίπαλο που θα κάνει τα πάντα για να δυσκολέψει τους πράσινους, για πολλούς λόγους που όλοι φαντάζεστε.

    Το τονίζουμε ξανά, οι παίχτες του Παναθηναϊκού, οι έμπειροι και οι Έλληνες που γνωρίζουν την κατάσταση καλά, είναι πολλά τα 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκο, να βγουν μπροστά, με ποδοσφαιρικό εγωισμό και πείσμα όπως το έκαναν στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην Τούμπα στο κύπελλο, μόνο έτσι υπάρχουν κάποιες ελπίδες η ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.

    -Video:

    Editorial: (greenarea team)

    2 σχόλια:

    1. Μια πρόγευση για τα αρειανά τι θα ακολουθήσει στον τελικό.
      Κούπα ερχόμαστε .......

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο, το κύπελλο δεν σώζει τη χρονιά! Όπως τα λέτε παιδιά, συγχαρητήρια για ακόμα ένα άρθρο! Υστερόγραφο: Χρόνια ολόκληρα τα άρθρα σας ξεχωρίζουν από όλα τα άλλα παναθηναϊκά σάιτ που αναπαράγουν κόπι πειστ, με θέματα χωρίς ουσία για να έχουν κλικς! Γράφετε όσα θέλουν να πουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μας σε όλο τον πλανήτη!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad