Header Ads

  • Breaking Green News

    Με τέτοια εικόνα δεν μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα

     


    Αδιόρθωτος ο Παναθηναϊκός, δεν του έγινε μάθημα η γκέλα με την Λαμία, έκανε άλλη μία με την Κηφισιά, πάλι εντός έδρας...


    Όλοι περιμέναμε μια καλύτερη ψυχολογία, μετά την πρόκριση στο τελικό κυπέλλου, αλλά δεν την έδειξαν οι πράσινοι σε δεύτερο σερί εντός παιχνίδι, πέταξαν άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς, σύνολο 4 μέσα σε δύο αγωνιστικές, μέσα στην έδρα του, αυτοί είναι βαθμοί χωρίς επιστροφή και εκτός προγράμματος.

    Υποτονικό το παιχνίδι από την ομάδα του Τερίμ, μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να είχε τον έλεγχο, αλλά επιθετικά δεν ήταν τόσο επικίνδυνη όσο θα έπρεπε με βάση και τον αντίπαλο, το 1-0 του Παλάσιος, ο οποίος ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι ο πιο διαδραστικός επιθετικά, δεν έφτανε, οι υπόλοιποι δεν ακολούθησαν.

    Στο δεύτερο ημίχρονο αρχικά υπήρχε η διάθεση για να τελειώσει η ομάδα το παιχνίδι με δεύτερο γκολ, ενώ συνέχιζε να έχει τον έλεγχο, όμως η τραγική ενέργεια του Μπάρτ Σένγκεφελντ στο 64' λεπτό, να σηκώσει το πόδι ψηλά στο κεφάλι του Τετέι, σε μια φάση που μύριζε κόκκινη αν ο παίχτης δεν τη διάβαζε, ο Μπάρτ έπεσε στην παγίδα του παίχτη της Κηφισιάς, ο οποίος έβαλε το κεφάλι για να πάρει την αποβολή σε μια χαμένη φάση, ενώ ο αμυντικός του Παναθηναϊκού δεν έχει αίσθηση του χώρου, βάση εμπειρίας ανεπίτρεπτο αυτό που έκανε ο Ολλανδός μπαμ, απλά έπρεπε να μην σηκώσει καθόλου το πόδι και να κάνει "τεχνικό" με το σώμα, το πολύ πολύ μια κίτρινη κάρτα.

    Το μοιραίο λάθος του Σένγκεφελντ, δεν πίστευε ούτε ο ίδιος τι έκανε, φαίνεται και στην εικόνα "χαμένος", αλλά ήταν αργά, κρέμασε την ομάδα, χάθηκε η ηρεμία, με 10 παίχτες και σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται και το αυτογκόλ του Αράο σε μια λάθος συνεννόηση με τον Λοντίγκιν ο οποίος κατευθυνόταν εκεί που πήγαινε η μπάλα και ο Αράο την έστειλε στην άλλη γωνία για το 1-1.

    Η καλύτερη ευκαιρία που έγινε μέχρι το 97' με τις καθυστερήσεις, σε ένα αμυντικό παιχνίδι της Κηφισιάς, ήταν του Γερεμέγιεφ, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε σε κόρνερ.

    Πριν τη Λαμία όλοι έλεγαν για το 4x4 βάση προγράμματος και σωστά, τρία σερί στην έδρα μας και το τελευταίο για την κανονική περίοδο στην Κρήτη με τον οφη, η κατηφόρα άρχισε με τη Λαμία, ενώ είχε τη νίκη 2-1 που θα τον οδηγούσε στην κορυφή, τώρα μετά την απώλεια δύο ακόμα βαθμών κινδυνεύει να πάει στην 4η θέση.

    Δεν το συζητάμε, το παιχνίδι με τον Άρη την Τετάρτη, είναι παιχνίδι που θα κρίνει αν μπορεί η ομάδα να το παλέψει μέχρι τέλους ή βγαίνει οριστικά εκτός πρωταθλήματος, φυσικά με την εικόνα αυτή δεν μπορεί να νικήσει ούτε στον όφη, απαιτείται αλλαγή διακόπτη, από προπονητή και παίχτες.

    Αν δεν ξυπνήσουν άμεσα, οι ποίο έμπειροι στην ομάδα, να βγουν μπροστά, δεν θα αλλάξει τίποτα, πλέον τα πράγματα είναι οριακά, ή αντιδρά ή κατρακυλά.

    Editorial: (greenarea team) 

    2 σχόλια:

    1. Απογοήτευση! Πολλες ατομικές γκάφες, μας έφεραν πίσω στο πρωτάθλημα. Απαιτείται αλλαγή νοοτροπίας.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ξερεις οτι αυτες οι ομαδες στη Λεωφορο θα παιξουν ταμπουρι.Οχι μονο δεν τους τελειωνουμε απο ημιχρονο αλλα τους χαριζουμε τα ματς με κοκκινη και αυτογκολ.Αμεσο ξυπνημα γιατι τωρα ειναι που φουντωνει η σεζον και δεν πρεπει μα μεινουμε πισω.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad