Header Ads

  • Breaking Green News

    Φανταστικός Εξάστερος πάτησε τη Ρεάλ με ρεσιτάλ Σλούκα! (Vids)



    Παναθηναϊκός από τα παλιά, πήγε στην Μαδρίτη, επέβαλε το ρυθμό του και πήρε μια τεράστιας σημασίας νίκη κόντρα στη Ρεάλ...


    Με το επιβλητικό σκορ 86-97, τρεις πόντους παρά 100, για να δεχθεί τόσους πόντους η Ρεάλ, μαρτυρά και την μεγάλη νίκη που κατάφερε ο Παναθηναϊκός Aktor, στην έδρα της Ρεάλ.

    Η τακτική του κόουτς Αταμάν ήταν υποδειγματική στο παρκέ, είχε απάντηση σε κάθε κίνηση του αντιπάλου πάγκου, χρησιμοποίησε 9 παίχτες και πήρε από όλους πολλά στο παρκέ.

    Μεγάλη η παρουσία και των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη, πάνω από 600 άτομα, ακούγονταν περισσότερο από αυτούς της Ρεάλ που είχαν γεμίσει το γήπεδο. 

    Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός πήγε στο 17-10 νίκες/ήττες, η αξία της μεγάλη, αφού καλύπτει μια κακή ήττα της ομάδας, εκτός προγράμματος, ματς πήγε στην 3η θέση, πατάμε γερά στην τετράδα για το πλεονέκτημα έδρας.

    - Facts and players on game:

    Αρχίζουμε με τον μεγάλο αρχηγό, Σλούκα, το πίστευε, ηγετική παρουσία στο παρκέ, είχε κέφια, ξεκούραστος, έδωσε ηρεμία στην ομάδα επιθετικά, τροφοδοτούσε σωστά στην επίθεση, ενώ σκόραρε με τεράστια τρίποντα σε κρίσιμα χρονικά σημεία του αγώνα που η Ρεάλ, χαμήλωσε τη διαφορά ακόμα και στο -1. Ο αρχηγός είχε 16 πόντους και 6 ασίστ, δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν με τίποτα οι αντίπαλοι.

    Ο Σαρωτικός ο Λεσόρ, έκανε πάρτυ απέναντι στους ψηλούς της Ρεάλ, με δύναμη και τσαμπουκά, ακόμα και κόντρα στον Ταβάρες, σημείωσε 26 πόντους και 7 ριμπάουντ. Ο Γάλλος σέντερ πρόσφερε και πολλά highlight με καρφώματα.

    Ο Κέντρικ Νάν ήταν πολλές φορές ασταμάτητος, παρά τα κάποια ατομικά λάθη, ο Νάν σημείωσε 17 πόντους και 7 ασίστ, του βγήκαν αυτή τη φορά και τα τρίποντα, κρίσιμα κάποια, είχε 3στα6.

    Ο Γκριγκόνις, ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ξανά, δεν ήταν καλός στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, αλλά στο τελευταίο μίλησε ξανά, ειδικά στο τελευταίο τρίλεπτο, έβγαλε ενέργεια και πείσμα, σημείωσε δύο τρομερά τρίποντα και ένα στα τελευταία δευτερόλεπτα.

    Αφήνουμε για το τέλος δύο+1 βασικά γρανάζια, στο διπλό της ομάδας, οι Χουάντσο και Παπαπέτρου, ο πρώτος σε 17 λεπτά έδωσε δυνατές μάχες στην άμυνα, πήρε και ριμπάουντ, σημείωσε 6 πόντους. Ο "Παπ" με 22 λεπτά έδωσε ανάσες, βοήθησε και στην άμυνα, ενώ σημείωσε 7 πόντους. Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν και αυτός εκεί, με 27 λεπτά, να δίνει τις μάχες του στην άμυνα, στο τέλος μπήκε στην εξίσωση, σημείωσε 8 πόντους.

    _

    Μετά απο 11 χρόνια διπλό του Παναθηναικού στην Μαδριτή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ ήταν στα καλύτερα της, λίγες μέρες πριν είχε κατακτήσει το κύπελλο κοντά στη  Μπαρτσελόνα, ήταν πλήρης μετά από καιρό. Κάποιοι αντίπαλοι νάνοι, θα μειώσουν αυτή την τεράστια νίκη, γιατί το κόμπλεξ τους είναι βαθύ εξαιτίας του μεγαλείου του Παναθηναϊκού σε όλα τα σπορ.

    Απομένουν 7 παιχνίδια μέχρι το τέλος της regular season, ο Εξάστερος αν είναι σοβαρός, μπορεί το 7/7, αλλά ακόμα και 4 νίκες να κάνει θα εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας.

    -Videos:



    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad