Header Ads

  • Breaking Green News

    Με ανατροπή πρώτος και με πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς (Vid)


    Ένας επιβλητικός Παναθηναϊκός κυριάρχησε του οσφπ με 3-1 σετ και τερμάτισε μόνος πρώτος στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος...

    Σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι βόλεϊ, οι πράσινοι δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να επιστρέψουν στην υπόθεση νίκη, αφού στο 4 σετ με 2-1 εκείνη τη στιγμή υπέρ των πράσινων, ο οσφπ κέρδιζε με σκορ 15-19, ξεκίνησε μια αντεπίθεση για την ανατροπή, κυρίως εκφραστής αυτής, ο Ερνάντες σε σέρβις και μπλόκ.

    Κατάμεστο το Μέτς, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δημιούργησαν εντυπωσιακή  ατμόσφαιρα, έδωσαν ώθηση στους παίχτες, να ανατρέψουν την κατάσταση στην απίστευτη εξέλιξη του 4ου σετ, από 13-19, έφτασε στο 23-23 και με μπλοκ του Ερνάντες στο φινάλε, έκανε το 25-23 για τη νίκη. Καθοριστικοί για τη μεγάλη νίκη, εκτός του Ερνάντες, ήταν ακόμα οι Πετρέας, Κόβαρ, Ιερουθέλο και Βουλκίδης.

    Σε 16 αγωνιστικές συγκέντρωσε 44 βαθμούς, ήταν ο τελευταίος αγώνας για τους πράσινους στην κανονική περίοδο, μια αγωνιστική περισσότερη από τον οσφπ που έχει 39 βαθμούς, ότι και να γίνει στο τελευταίο τους παιχνίδι, οι πράσινοι θα έχουν το λιγότερο +2 βαθμούς.

    Έτσι οι πράσινοι είναι πρώτοι και θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς του πρωταθλήματος.

    Οι παίχτες του Δημήτρη Ανδριόπουλου, δεν σταματούν την αγωνιστική δράση, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, το τριφύλλι θα αγωνιστεί στο Μέτς με τον Πήγασο Πολίχνης, σε νοκ άουτ αγώνα, με στόχο τον τελικό του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς".

     -Video:

    Editorial: (greenarea team)

    1 σχόλιο:

    Post Top Ad