Header Ads

  • Breaking Green News

    Τον τελείωσε καθαρά και κοιτάει την κορυφή

     


    Δίκαιη και καθαρή νίκη του Παναθηναϊκού επί της ομάδας του Πειραιά, με ανώτερους σε όλα τους πράσινους...


    Μετά από ένα αρνητικό σερί χωρίς νίκη(σε κανονική διάρκεια) ο Παναθηναϊκός σε ντέρμπι, με εξωγενείς αιτίες κυρίως, όπως η ατυχία και η διαιτησία, ήρθε η ώρα να σπάσει και αυτό, έγινε, με νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο με τελικό 2-0.

    Με πολλούς πρωταγωνιστές οι πράσινοι, επέβαλαν το ρυθμό τους, με τον Τερίμ να κερδίζει τον αντίπαλο πάγκο, οι Μπακασέτας, Παλάσιος, Κότσιρας να κάνουν εξαιρετική δουλειά μεσοεπιθετικά και ο Γέντβαι στην άμυνα με Αράο, αλλά και τον Γερεμέγιεφ στην επίθεση, πάλι να εκθέτει κόσμο.

    Ο Μπακασέτας, συμμετέχει και στα δύο γκολ, στο πρώτο δίνει την πάσα στον Παλάσιος και ο τελευταίος με οριζόντια χαμηλή σέντρα στο πέναλτι για να τον Μπέρναρντ που σκοράρει για το 1-0.

    Στο 2-0, ο Παναθηναϊκός παράγει την υποδειγματική επίθεση, με 20 πάσες, ο Μπακασέτας από δεξιά, σέντρα και ο Άλεξ Γερεμέγιεφ με κεφαλιά ψαράκι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό σκορ.

    Για δεύτερη σερί χρονιά ο Παναθηναϊκός βγάζει εκτός διεκδίκησης τίτλου τον γαύρο, τον τελείωσε στο -9, τον έστειλε ξανά στη γκρίνια και την εσωστρέφεια... αφού είχε προηγηθεί λίγες μέρες πριν και αποκλεισμός τους μέσα στο Καραϊσκάκη στο κύπελλο.

    Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός, ολοκληρώνει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα κάθε τρεις μέρες, με πολλά ντέρμπι σε κύπελλο και πρωτάθλημα, η νίκη αυτή έδωσε χαρά στον κόσμο, περιμένοντας την αντεπίθεση της ομάδας προς την κορυφή, με βάση και το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

    Για να εξαργυρώσει το Τριφύλλι τη νίκη στο ντέρμπι, το παιχνίδι στις Σέρρες με Πανσερραϊκό είναι ένα παιχνίδι "παγίδα", για πολλούς λόγους, οι πράσινοι πρέπει να πάρουν το διπλό, που ίσως τους φέρει ξανά μια ανάσα από την κορυφή, να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

    Ο Φατίχ Τερίμ, σιγά σιγά περνάει το στιλ παιχνιδιού του στους παίχτες, θέλει χρόνο και αυτό φέρνει ένα ρίσκο με την άμυνα ψηλά, όταν έχει ολόκληρο το ρόστερ στη διάθεσή του, τότε η προσαρμογή θα γίνεται και καλύτερα.

    Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, περιμένουν τη γεμάτη Λεωφόρο στο επόμενο εντός, όπως και ο κόσμος φυσικά, φάνηκε η προσμονή του κόσμου και η πίστη στην ομάδα, στο ξενοδοχείο λίγες ώρες πριν το ντέρμπι, όπου έδωσαν το παρών πάνω από δύο χιλιάδες οπαδούς.

    υ.γ:  Μετά τον Γιοβάνοβιτς, "προπονητοφάγος" έγινε και ο Τερίμ, αρκετά πιο γρήγορα πάντως, αφού έστειλε τον Καρβαλιάλ σπίτι του, αφού δεν είχε κλείσει ούτε δύο μήνες στον πάγκο των γαύρων.


     Editorial: (greenarea team)

    2 σχόλια:

    1. Na mhm meinoume mono sth nikh auth. Na nikhsoume stis serres kai sthn toumpa thn tetarth gia to kyppelo.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΌ, FOCUS ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΆΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad