Header Ads

  • Breaking Green News

    Δεν ξεπέρασαν ακόμα τον καύσωνα του καλοκαιριού... (Vid)


    Έχουν περάσει μήνες, ακόμα στο λιμάνι υποφέρουν από τις εμφανίσεις του Σλούκα, όπως αυτή στη Μαδρίτη...


    Έλεγαν οι παπαγάλοι τους στα μέσα που γράφουν, ότι "ο Σλούκας άρπαξε τα λεφτά και δεν παίζει", μετά "δεν παίζει με τις μεγάλες ομάδες τις Ευρωλίγκας", όταν έπαιξε με τη Μονακό, "σιγά ποια Μονακό", όταν έπαιξε με...."ποια Αρμάνι", "σιγά ποια Φενέρ", στα δύο ντέρμπι του πρωταθλήματος, το βούλωσαν... 

    Μετά και τη νίκη κόντρα στην πλήρη Ρεάλ, την τρομερή εμφάνιση του Σλούκα, επειδή δεν μπορούσαν να πουν κάτι για τον Σλούκα, είπαν πως "έκλεψε τη νίκη ο Παναθηναϊκός"...μόνο στο δικό τους κομπλεξικό μυαλό  υπάρχει αυτό, από την ζήλια τους, γιατί αυτοί όταν έπαιξαν στη Μαδρίτη δεν έπαιξαν οι Ταβάρες και Γιαβουσέλε.

    Έλεγαν..."Τι θα γίνει θα βάλει κανένα κρίσιμο τρίποντο ο Σλούκας;"...Τα έβαλε στην πρώτη ομάδα της διοργάνωσης!

    Δεν θα ξεπεράσουν ποτέ που ήταν μέσα στον καύσωνα,για ώρες περίμεναν τον Σλούκα ως σίγουρο στην ανανέωση, έτσι τους έλεγαν οι παπαγάλοι τους...όμως ο Σλούκας τους έφτυσε και ήρθε στην ομάδα της καρδιάς του, στην ομάδα που υποστηρίζει όλη η οικογένεια του! 

    Το ότι περιμένουν τον Σλούκα σε κάποιο παιχνίδι να παίξει άσχημα για να βγάλουν χολή, μαρτυρά τον πόνο τους και το κόμπλεξ.

    Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Σλούκα, αυτός ήταν στη Μαδρίτη, τους απάντησε όπως τους έχει απαντήσει με πολλούς τρόπους.

    Τους ενοχλεί με τον τρόπο που πανηγυρίζει, όπως δεν έκανε ποτέ σε αυτούς, τους ενοχλεί που νιώθει σαν στο σπίτι του στο ΟΑΚΑ, ενώ σε αυτούς πάντα ένιωθε ξένος.

    Πιο πολύ όμως τους πονάει που τραγουδά, το έχει κάνει πολλές φορές μέχρι τώρα, το καλύτερο σύνθημα του πλανήτη, το "Χόρτο Μαγικό", γιατί σε αυτούς δεν τραγούδησε ποτέ ούτε ένα, όπως λένε και οι ίδιοι.

    Ποτέ δεν θα ξεπεράσουν, τον μεταγραφικό καύσωνα του 2023, ποτέ!

    Ξέρουν αυτοί γιατί...!

    -Video

    Editorial: (greenarea team)

    2 σχόλια:

    1. Pou na ton doun kai sto F4, ekei na deite klama...😂😂

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. XAXAXA MHN TA GRAFETE AYTA PAIDIA! AFHSTE TOUS GIATI STHN KOSMARA TOUS, AFOU SE 10 XRONIA THA EINAI 43, OPWS TOUS ELEGAN STO SPORT24... XAXAXA XAXAXA XAXAXA

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad